INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FELETT

Kerékpáros ruházat

Az oldalunkon található férfi kerékpáros ruházat minden fontos kritériumnak megfelel minőség, kényelem és funkcionalitás tekintetében. Kerékpáros felső, short, mez, mellény és kesztyű egyaránt található a kínálatban.

A világ egyik legnépszerűbb sporttevékenységéhez nálunk kizárólag megbízható minőséget képviselő ruhadarabok találhatóak. Az általunk forgalmazott Dare2b márka minden terméke kiváló választásnak bizonyul, hiszen strapabíróak, hosszú éveken át megállják a helyüket. Érdemes megnézni a széles kínálatot, és választani egy különleges kerékpáros ruházatot.


68termék
 

Hivatalos magyarországi képviselőként 2002 óta foglalkozunk az extravagáns Dare2b és a kasszikusabb stílust képviselő Regatta márkák forgalmazásával. Megtalálható nálunk az aktuálisan elérhető európai raktárkészlet. Ezáltal az oldalunkon mindenki megtalálhatja azt a változatot, amely minden igényének megfelel.

Kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, amelyek minden szigorú előírásnak megfelelnek, és dizájn szempontjából is jól teljesítenek. Például a minőségi férfi ruhák és kiegészítők között kabátokat, felsőket, nadrágokat, cipőket, fürdőnadrágokat és aláöltözeteket.

Kerékpáros ruházat - időtálló megoldást kínál minden termék

A nálunk beszerezhető kerékpáros ruházat esetében a minőséggel nem lesz gond, időtálló megoldást kínál minden termék. Nem kell attól tartani, hogy hamar elkopnak vagy elszakadnak. A felsők csúszásmentes cipzárokkal és biztonsági zsebekkel rendelkeznek. 

Ráadásul fényvisszaverő technológiával is el vannak látva a jobb láthatóság érdekében. Ennek a tulajdonságnak biztonsági szempontból meghatározó szerepe van. Ezáltal rosszabb fényviszonyok esetén is lehet látni a kerékpárost. Természetesen a láthatóságot az is javítja, ha a ruházat élénk színű. Szóval bátran el lehet térni a feketétől, és lehet feltűnőbb változat mellett dönteni.

Kaphatóak olyan shortok, amelyek párnázottak. Speciálisan kialakított párnázottság a maximális kényelemért. Ennek a kialakításnak köszönhetően csökken a nyeregre nehezedő nyomás, így a hosszú órákon át tartó kerékpározás során sem lesz kényelmetlen az ülés. Szóval ennek a lehetőségnek köszönhetően fokozható a kényelem.

Az oldalunkon található kerékpáros ruházatok kiváló minőségű anyagból készülnek, amely jól szellőzik, rugalmas, elvezeti az izzadságot és gyorsan szárad. Mindez hozzájárul, hogy a test száraz maradjon, ne legyen kellemetlen érzése a kerékpárosnak.

Tökéletes kényelem minden helyzetben

Az oldalunkon beszerezhető ruházatok tökéletes kényelmet nyújtanak minden helyzetben. Védelmet biztosítanak a kerékpározás során, hosszabb távok esetén is. Azonban annak érdekében, hogy minden pozitív tulajdonság érvényesüljön, a megfelelő méret megtalálására kiemelt figyelmet kell fordítani.

Fontos, hogy a kerékpáros felső, short, mez, mellény tökéletesen passzoljon, ne legyen túl bő vagy éppen túl szűk. Amennyiben nem jó a méret, az negatívan hat a sportteljesítményre. Természetesen kesztyű is kapható nálunk, amelyre azért van feltétlenül szükség, mert védi a tenyeret az esések során, illetve megakadályozza, hogy lecsússzon a kezünk a kormányról.

A választék széles, így mindneki könnyen megtalálhatja azt a kerékpáros öltözéket, amely minden tekintetben megfelelő számára. Érdemes megnézni a folyamatosan frissülő, lenyűgöző darabokat tartalmazó kínálatot!

Biztonságos és kényelmes vásárlás

Webáruházunkban biztonságosan és kényelmesen lehet a rendelést leadni. Szívesen segítünk a méret kiválasztásában. Ha mégse felelne meg a kiválasztott kerékpáros ruházat mérete, természetesen cserelehetőséget biztosítunk. A részletekkel kapcsolatban az ügyfélszolgálatunkon lehet érdeklődni.

Szűrés
Márka
Szín
Méret