Kerékpáros ruházat

Az oldalunkon található férfi kerékpáros ruházat minden fontos kritériumnak megfelel minőség, kényelem és funkcionalitás tekintetében. Kerékpáros felső, short, mez, mellény és kesztyű egyaránt található a kínálatban.

A világ egyik legnépszerűbb sporttevékenységéhez nálunk kizárólag megbízható minőséget képviselő ruhadarabok találhatóak. Az általunk forgalmazott Dare2b márka minden terméke kiváló választásnak bizonyul, hiszen strapabíróak, hosszú éveken át megállják a helyüket. Érdemes megnézni a széles kínálatot, és választani egy különleges kerékpáros ruházatot.


74termék
 

Hivatalos magyarországi képviselőként 2002 óta foglalkozunk az extravagáns Dare2b és a kasszikusabb stílust képviselő Regatta márkák forgalmazásával. Megtalálható nálunk az aktuálisan elérhető európai raktárkészlet. Ezáltal az oldalunkon mindenki megtalálhatja azt a változatot, amely minden igényének megfelel.

Kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, amelyek minden szigorú előírásnak megfelelnek, és dizájn szempontjából is jól teljesítenek. Például a minőségi férfi ruhák és kiegészítők között kabátokat, felsőket, nadrágokat, cipőket, fürdőnadrágokat és aláöltözeteket.

Kerékpáros ruházat - időtálló megoldást kínál minden termék

A nálunk beszerezhető kerékpáros ruházat esetében a minőséggel nem lesz gond, időtálló megoldást kínál minden termék. Nem kell attól tartani, hogy hamar elkopnak vagy elszakadnak. A felsők csúszásmentes cipzárokkal és biztonsági zsebekkel rendelkeznek. 

Ráadásul fényvisszaverő technológiával is el vannak látva a jobb láthatóság érdekében. Ennek a tulajdonságnak biztonsági szempontból meghatározó szerepe van. Ezáltal rosszabb fényviszonyok esetén is lehet látni a kerékpárost. Természetesen a láthatóságot az is javítja, ha a ruházat élénk színű. Szóval bátran el lehet térni a feketétől, és lehet feltűnőbb változat mellett dönteni.

Kaphatóak olyan shortok, amelyek párnázottak. Speciálisan kialakított párnázottság a maximális kényelemért. Ennek a kialakításnak köszönhetően csökken a nyeregre nehezedő nyomás, így a hosszú órákon át tartó kerékpározás során sem lesz kényelmetlen az ülés. Szóval ennek a lehetőségnek köszönhetően fokozható a kényelem.

Az oldalunkon található kerékpáros ruházatok kiváló minőségű anyagból készülnek, amely jól szellőzik, rugalmas, elvezeti az izzadságot és gyorsan szárad. Mindez hozzájárul, hogy a test száraz maradjon, ne legyen kellemetlen érzése a kerékpárosnak.

Tökéletes kényelem minden helyzetben

Az oldalunkon beszerezhető ruházatok tökéletes kényelmet nyújtanak minden helyzetben. Védelmet biztosítanak a kerékpározás során, hosszabb távok esetén is. Azonban annak érdekében, hogy minden pozitív tulajdonság érvényesüljön, a megfelelő méret megtalálására kiemelt figyelmet kell fordítani.

Fontos, hogy a kerékpáros felső, short, mez, mellény tökéletesen passzoljon, ne legyen túl bő vagy éppen túl szűk. Amennyiben nem jó a méret, az negatívan hat a sportteljesítményre. Természetesen kesztyű is kapható nálunk, amelyre azért van feltétlenül szükség, mert védi a tenyeret az esések során, illetve megakadályozza, hogy lecsússzon a kezünk a kormányról.

A választék széles, így mindneki könnyen megtalálhatja azt a kerékpáros öltözéket, amely minden tekintetben megfelelő számára. Érdemes megnézni a folyamatosan frissülő, lenyűgöző darabokat tartalmazó kínálatot!

Biztonságos és kényelmes vásárlás

Webáruházunkban biztonságosan és kényelmesen lehet a rendelést leadni. Szívesen segítünk a méret kiválasztásában. Ha mégse felelne meg a kiválasztott kerékpáros ruházat mérete, természetesen cserelehetőséget biztosítunk. A részletekkel kapcsolatban az ügyfélszolgálatunkon lehet érdeklődni.

Szűrés
Márka
Szín
Méret