INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FELETT

Síkabát

A téli sportok mindegyike igazi élmény a gyerekek számára, idetartozik a síelés is. Azonban a szülők számára sok esetben komoly fejtörést okoz a megfelelő gyerek síkabát megtalálása. Jó hírrel szolgálunk azok számára, akik most ezt a leírást olvassák, hiszen jó helyen járnak. A nálunk kapható gyerek síkabátok mindegyikét kiváló minőség jellemzi. 

A legújabb technológiával készülnek, speciális anyagból, amelynek köszönhetően kiváló a vízálló/lélegző képességük. Biztosítják a védelmet a hó, a nap és a szél ellen a gyermekek számára. Érdemes megnézni a kínálatot, és választani a gyerkőc számára egy különleges Dare2b síkabátot.


36termék 136

Hivatalos magyarországi képviselőként a klasszikusabb vonalat képviselő Regatta és az extravagáns Dare2b márkákkal 2002-ben kezdtünk foglalkozni. Több száz terméket tartalmaz a kínálatunk, az aktuálisan elérhető európai raktárkészlet megtalálható nálunk.

Kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, amelyek megbízható minőséget képviselnek, például gyerek kabátokat, sínadrágokat, aláöltözeteket, bakancsokat, sapkákat, sálakat, fejpántokat, kesztyűket és zoknikat. Igyekszünk minden vevői igényt maximálisan kielégíteni. A sok-sok pozitív visszajelzés igazolja, hogy jó úton haladunk.

Gyerek síkabát - kiváló minőség és megbízható kényelem

A síkabátok nagymértékben meghatározzák a síelés élményét, szóval egy átlagos télikabát nem felel meg erre a célra. A nálunk kapható változatok könnyűek, jól tartják a meleget, megbízható gyártási technológiával készülnek, kényelmesek és jól illeszkednek.

Továbbá nem akadályozzák síelés közben a gyermeket a szabad mozgásban. Azonban a megfelelő méret kiválasztására nagy hagnsúlyt kell fektetni, mert csak a jó méretű változat esetében igaz az, hogy biztosítja a szabad mozgást. A választás során számításba kell venni azt is, hogy aláöltözet kerül a kabát alá. 

Ezek a síruházatok az egyszerre légáteresztő és vízálló anyaghasználatnak, a membránoknak, a szövetrétegeknek köszönhetően az izzadságot kiengedik. Természetesen eközben tökéletes védelmet biztosítanak az időjárás hatásai ellen. A technikai síkabátok 5.000 mm-20.000 mm vízállósággal rendelkeznek.

A vízállósághoz a különleges anyaghasználat mellett a varratok eldolgozása is hozzájárul. Az oldalunkon beszerezhető gyerek síkabátok mindegyike megbízható gyártók terméke, így nem kell attól tartani, hogy a havas lejtőkön, a nedvesség a varratokon át bejut a gyerkőc kabátjának belsejébe.

A funkcionalitás mellett a dizájn is fontos

A nálunk kapható kabátok ujjai jól zárnak, így a hó nem jut be. A kapucnik pedig extra védelmet biztosítanak a nyak és a fej számára. Természetesen a választás során arra is figyelni kell a funkcionalitás mellett, hogy a gyermeknek dizájn szempontból is megfeleljen a síkabát. 

Ugyanis csak akkor fogja előszeretettel viselni azt, ha minden tekintetben elnyeri a tetszését. Szóval érdemes a gyermekre bízni a szín és a mintázat kiválasztását. Bátran választhatnak különlegesebb darabot. Minél feltűnőbb a kabát, annál könnyebb lesz figyelemmel kísérni a gyermeket a sípályákon.

A választék rendkívül széles, így minden gyermek könnyen megtalálhatja a saját kedvencét. Érdemes megnézni a kínálatot!

Csupán néhány kattintás, és már csomagoljuk is a terméket

Az oldalunkon néhány kattintással, egyszerűen meg lehet rendelni a kiválasztott gyerek síkabátot. Igény szerint a megfelelő méret kiválasztásában is segítünk. Amennyiben a megrendelt kabát mérete mégsem jó, biztosítunk cserelehetőséget, amellyel kapcsolatban ügyfélszolgálatunkon lehet érdeklődni.

Szűrés
Szín
Méret