INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FELETT

Kabátok

Női kabát

Ebben a termékkategóriában az általunk forgalmazott női kabátokat találod, amelyek hétköznapi viseletként és szabadidős tevékenységek közben (túrázás, síelés, kirándulás) is használhatóak. A jó kabát fontos, hogy megóvjon az időjárási viszontagságoktól és kényelemben végezhesd mindennapi teendőidet vagy épp sportprogramjaidat.

 

Emiatt aztán nem mindegy, milyen minőségű ruhadarabot választasz, hiszen számos funkciót kell majd ellátnia. Az alábbiakban megnézheted a kabát kínálatunkat, és kedvedre válogathatsz a termékek közül igényeidnek megfelelően!

Az angol Regatta és Dare2b márkák itthoni márka képviselőjeként a Streetsport webáruházban megtalálhatod a teljes termék választékot. Kínálatunkban elsősorban utcai, eső- és túrakabátokat találhatnak az érdeklődők, de minőségi síkabátok beszerzésére is lehetőség van. Nyaranta pedig a kerékpárosoknak és a futóknak is készülünk felszerelésekkel.

A sportboltokban megszokott méreteken túl webáruházunk plus size termékeket is forgalmaz, hiszen a sport öröme mindenkit megillet. A minőségen túl az elérhető ár biztosítása is kiemelten fontos számunkra. Folyamatos akciókkal kínáljuk termékeinket, hogy ár/érték arányban a legjobbak kínáljuk.

Miért fontos a minőségi kabát?

Aktív életmódot folytató nőként nem mindegy, milyen kabátot vásárolsz, fontos a megfelelő öltözék kiválasztása.

Jellemzően olyan terméket keresnek a vásárlóink, amely két funkciót is ellát: sporthoz és a hétköznapokhoz is alkalmas. Nem utolsósorban pedig divatos és kényelmes, jól kombinálható más ruhadarabokkal is.

Egy jó kabát véd az időjárási viszontagságoktól, nem izzadsz bele egy hosszú túra vagy egy ügyintézős nap után sem, nem ázik át az esőben, és zsebeiben számtalan dolog elfér. 

Milyen terméket ne vegyél?

Fent leírtuk, milyen a minőségi kabát, de részleteznünk kell azt is, hogy mely jellemzők utalnak egy rossz termékre:

  • Gyenge vagy szabálytalan varrások - még csak az hiányzik, hogy egy túra közbeni rossz mozdulat következményeként felhasadjon a kabát, és ne tudd folytatni az utat!
  • Hiányos funkciók, például nem vízálló a termék.
  • Rossz minőségű záródások, például a gomb, a cipzárok és a tépőzárak helytelen működése is baljós előjel. 
  • Alacsony minőségű anyag, vagy fel sincs tüntetve a címkén, miből készült - ez gyorsan el fog kopni, deformálódik vagy elszakad.

Hogyan válassz nálunk női kabátot?

Elsőként döntsd el, milyen funkciókra alkalmas kabátot keresel, és szűrőink segítségével az alábbi női kabáttípusok közül választhatsz:

  • Túra-, esőkabátok
  • Utcai kabátok
  • Softshell kabátok
  • 3in1 kabátok
  • Síkabátok

Az egyes alkategóriákra kattintva webshopunk kilistázza az összes ott található terméket névvel és képpel együtt, és természetesen lehetőség lesz tovább szűkíteni a találatokat a jobb oldalt található paraméterek segítségével.

Ezeknél szűrhetsz márkára, színre, méretre is, amelyikre csak szeretnél. A mellettük lévő négyzeteket bepipálva csak olyan termékek jelennek majd meg, amelyek ideálisak számodra. Ezeket egyesével megnézve láthatod minden funkciójukat, anyagukat, a várható szállítási időt, a gyártót és a cikkszámot is. A kabátok árai mellett mindig feltüntetjük aktuális akcióinkat is, hogy még jobb döntést tudj hozni ruhavásárlásod során.

További kérdés, kérés esetén bátran fordulj hozzánk, igyekszünk mindenben a segítségedre lenni!

 

Szűrés