INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FELETT

Kabátok

Férfi kabát

Termékkategóriánkban a webáruházban megtalálható és megvásárolható férfi kabátok közül válogathatsz, melyek között túra- és esőkabátok, utcai kabátok, softshell kabátok, síkabátok illetve 3in1 kabátok is a rendelkezésre állnak. A férfi kabát kiválasztásánál lényeges, hogy az alkalomnak megfelelő termék mellett döntsön a vásárló, így lesz csak biztosítva minden igény kiszolgálása. Emellett a kényelem, minőség és persze a stílus sem utolsó.

Lejjebb görgetve több, mint hatszáz termék közül választhatod ki a hozzád és programodhoz illő legjobb kabátot, nézd át őket bátran!

Webshopunk, a StreetSport Magyarországon a Dare2b és Regatta sportmárka képviselője már több mint egy évtizede, kis- és nagykereskedelmi partnerként is ellátjuk ezt a feladatunkat.

Az oldalon böngészhető kínálatban női és férfi felsőrészeket, kabátokat - többek között minőségi 3in1 kabátokat - alsókat, kerékpáros és futókiegészítőket vásárolhatnak az érdeklődők. Termékeinkkel a nagyobb méreteket, másnéven a plus size vonalat is képviseljük, egyre erősebb emellett az utcai vonalunk és a technikai ruházataink is. 

A Regatta márka koncepciója, fő erőssége a tartós árakban van. Vásárlóinkat főleg a vidéki lakosság 26-60 éves korosztályában találjuk meg országszerte. Tavaly óta a CARL Torsberg nevet viselő márka is hozzánk tartozik, mint egy férfiaknak szánt, prémium minőségű vonal. 

Ezért fontos jó kabátot választani

A minőségi kabát jelentőségét sokan lebecsülik, és milyen rosszul teszik! Aktív életmódot folytató férfiként ugyanis egyáltalán nem mindegy, milyen felsőruházatot választasz magadnak a mindennapjaidra és a sportos kikapcsolódás időszakára.

Vásárlóink jellemzően kétféle funkciót is betöltő termékeket keresnek: melyek egyszerre alkalmasak a hétköznapi életre és a kirándulás, biciklizés, túrázás, egyéb sporttal töltött időre. Szempont továbbá számukra, hogy divatos, kényelmes kabát legyen, melyet jól tudnak kombinálni egyéb ruhadarabjaikkal, kiegészítőikkel.

A minőségi kabát megvédi viselőjét az időjárási körülményektől, vízálló anyagból készül, de légáteresztő, ezért akár egész nap viselheted. 

Mit kerülj el?

Mivel a kabát a ruházat legfelsőbb rétege, majdhogynem a legfontosabb szerepet tölti be, ezért oda kell figyelni, milyen tulajdonságút ne vegyünk belőle.

  • Ne legyen rossz, minőséget nélkülöző anyaga, vagy olyan, aminek nincs feltüntetve a címkén az összetétele.
  • Hiányos funkciókkal bír, mondjuk nem vízálló és légáteresztő.
  • Gyenge, szabálytalan varrások tartják össze a ruhadarab egyes részeit, így megvan a veszélye a szakadásnak, sérülésnek.
  • Nem jól rögzítettek a gombok, a cipzárak és a tépőzárak a kabát különböző pontjain - ez nem praktikus, de még igénytelen külsőt is kölcsönöz neki.

Hogyan válassz webáruházunkban férfi kabátot?

Legelsőként azt kell eldöntened, mire fogod használni a kabátot, mi a fő funkciója, amit keresel. Ezután szűrőink segítségével az alábbi férfi kabáttípusok között tudsz böngészni:

  • Túra-, esőkabát
  • Utcai kabát
  • Softshell kabát
  • 3in1 kabát
  • Síkabát

A felsorolt alkategóriákra kattintva egyesével kilistázódnak majd az ott található termékek névvel és képpel együtt. Lehetőséged van további szűkítésre a találatoknál, ezt a jobb oldali paraméterek segítségével teheted meg.

Szűrni lehet márkára, méretre, színre is, minden csak tőled függ, a négyzetek bepipálása után csak az ideális termékeket fogja feldobni az oldal. Ha egyesével rákattintasz a termékekre, végigböngészheted minden funkciójukat, az anyagot, a gyártót, a cikkszámot és azt, hogy ha megrendeled, várhatóan mikor érkezik majd meg hozzád.

Ha további kérdésed lenne, bátran fordulj hozzánk!

 

Szűrés