INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FELETT

Síkabát

A legújabb technológiával készült síkabátok kiváló minőséget és megbízható kényelmet biztosítanak. Stílusos megjelenést garantálnak, miközben a funkcionalitás szempontjából is jól teljesítenek. 

A legfrissebb divatirányzat szerint készülnek, és kimagasló a vízálló/lélegző képességük. Tökéletes védelmet biztosítanak a szél, a nap és a hó ellen. Ennél a ruhadarabnál a sífunkciók világában találkozik a divat a technikai anyagokkal. Érdemes megtekinteni a kínálatot, és választani egy különleges darabot.


56termék
 

2002 óta foglalkozunk a kasszikusabb vonalat képviselő Regatta és az extravagáns Dare2b márkákkal. Hivatalos magyarországi képviselőként megtalálható nálunk az aktuálisan elérhető európai raktárkészlet. Ennek köszönhetően kényelmesen és egyszerűen lehet választani a több száz terméket tartalmazó kínálatból. 

Kizárólag kiváló minőségű termékeket forgalmazunk, például minőségi kabátokat, sínadrágokat, aláöltözőket, bakancsokat, sapkákat, sálakat, fejpántokat, kesztyűket és zoknikat. Igyekszünk kielégíteni a maximális vevői igényeket, amelynek köszönhetően sok pozitív visszajelzést kapunk.

Női síkabát - tökéletes választás a havas lejtőkre

Természetesen, ha síelni szeretnénk menni, akkor feltétlenül szükség van egy minőségi síkabátra. Nem elég egy átlagos kabát, olyan változat kell, amely kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve. A síkabát a viselőjét melegen tartja, de nem akadályozza a szabad mozgásban.

Az oldalunkon beszerezhető női síkabátok minden fontos kritériumnak megfelelnek. Megbízható gyártási technológiával készülnek, és kimagasló minőséget képviselnek. Jól illeszkednek, kényelmesek. Azonban a méret kiválasztásakor számításba kell venni azt is, hogy aláöltözet kerül a kabát alá. A szabad mozgást csak a megfelelő méretű változat tudja biztosítani. 

Ezek a síruházatok védelmet nyújtanak az időjárás hatásai ellen, miközben a belülről érkező vízpárát, vagyis az izzadtságot kiengedik. Ez a különleges anyaghasználatnak, a membránoknak, a szövetrétegnek köszönhető, amelyek egyszerre légáteresztőek és vízállóak.

A síkabátok vízállóságához természetesen nemcsak az anyaghasználat járul hozzá, hanem a varratok eldolgozása is. Az oldalunkon található kabátok mindegyike megbízható gyártóktól származik, szóval nem kell attól tartani, hogy a víz a varratokon keresztül bejut a kabát belsejébe.

Lehetővé teszi a réteges technikai öltözködést

Kedvezőtlen időjárási viszonyok mellett is garantálják a kínálatunkban szereplő kabátok a test által termelt meleg megőrzését. Ezáltal nagyobb hideg esetén is biztosított a védelem. A zsebekben minden elfér, amire szükség lehet a sípályákon, például a síbérlettartó. A nedvesség kívül rekesztéséhez a praktikus, vízhatlan cipzárak is hozzájárulnak. 

Dizájn szempontjából is jól szerepelnek ezek a kabátok, amelynek köszönhetően a havas lejtőkön is adott a lehetőség a stílusos megjelenésre. Bátran lehet egy különlegesebb darab mellett dönteni.

A választék rendkívül széles, amelynek köszönhetően mindenki egyszerűen megtalálhatja azt a darabot, amely a leginkább illik a stílusához. Érdemes megnézni a kínálatot!

Biztonságosan, egyszerűen és kényelmesen lehet vásárolni

Az oldalunkon biztonságosan, egyszerűen és kényelmesen lehet vásárolni. Igény szerint igyekszünk segíteni a megfelelő méret kiválasztásában. Amennyiben a kiválasztott méret mégsem jó, csere lehetőséget biztosítunk, amellyel kapcsolatban ügyfélszolgálatunkon lehet érdeklődni.

Szűrés
Márka
Szín
Méret