Futás, fitnesz

Az alábbi termékkategóriában a futás és fitnesz témakörhöz kapcsolódó kiegészítőket találhatja meg az érdeklődő, melyek hétköznap és sportolás közben is megállják a helyüket. Fontos, hogy megfelelő minőségű ruházatot viseljünk aktív mozgás során, ez biztosítja ugyanis a kényelmet és a hatékony sportot.

A sikeres edzés kulcsa nemcsak az elhivatottság és a megfelelő mozdulatok elvégzése, hanem idetartozik a jó ruházat is, legyen szó fitneszről vagy futásról.


230termék
 

A StreetSport webáruház a Dare2b és az angol Regatta márkákat képviseli Magyarországon immáron tizenhárom éve, ez alatt az idő alatt kis- és nagykereskedelmi partnerként is szolgáltunk a lakosságnak. Teljes termékválasztékunkat megtalálhatod honlapunkon. 

Kínálatunkban főként kabátokat, pólókat, polárpulóvereket, férfi sportruházatot, futáshoz, fitneszhez használatos női ruházatot találhat az érdeklődő, de lehetősége van kerékpáros ruházat beszerzésére is. Megtalálhatja nálunk kívánságait a plus size méretek iránt érdeklődő vevő is.

A Regatta koncepció nyomán webshopunk erőssége az árakban van. Folyamatos akcióinkkal biztosítani tudjuk, hogy a vásárló a legjobb ár/érték arányú termékeket találhassa meg. Továbbá, aki a Carl Torsberg márka férfi prémium kollekcióját keresi nálunk, az sem fog csalódni.

A női fitnesz alapfelszerelései

A fitneszedzés nagyon népszerű mozgásforma a nők körében, rendszeres gyakorlása számos előnnyel jár, hiszen javítja az egészséget, a fizikai állapotot, hosszú távon pedig csökkenti a betegségek kockázatát. Azonban ahhoz, hogy megfelelő módon végezhessük a gyakorlatokat, szert kell tennünk néhány ruhadarabra is.

  • Sportmelltartó - a jó sportmelltartó védi felső testünket a rázkódástól, csökkenti a sérülések kockázatát, használatával kényelmesebb lesz a sport közbeni ugrálás, hajlongás.
  • Technikai felsőrész (például pulóver, trikó, felső, póló) - ezt a kinti hőmérséklettől, illetve a mozgás intenzitásától függően kell, hogy kiválasszuk. Jó, ha lehet őket rétegezni is. 
  • Technikai alsó (mondjuk nadrág, short, vagy szoknya) - ezeket is a hőmérséklet függvényében kell kiválasztanunk, illetve kényelmi szempontok is szóba jöhetnek még.
  • Kabát - egy jó windshell felső védi felső testünket a széltől, az esőtől, így a szabadtéri mozgásról sem kell lemondanunk a hűvösebb évszakokban.

Amit vásárlás előtt gondolj át

Ahhoz, hogy sokáig boldoggá tehessen a megvásárolt termék, fontos körültekintőnek lenni a pénzköltés előtt. Elsősorban nézd meg, hogy milyen gyártó mely terméke a legnépszerűbb a hobbidat űző egyéb emberek körében, olvass visszajelzéseket az egyes nadrágokról és felsőkről. 

Ne csak a mérettáblázatra hagyatkozz, próbáld is fel a kiszemelt ruházati cikket, ellenőrizd, hogy mindenhol passzol-e, nem-e túl szűk vagy bő. Csekkold le azt is, hogy mennyire minőségi anyagból készült, légáteresztő-e és el vannak-e dolgozva rendesen a varrások, hajtások, zsebek, cipzárak.

Így válassz nálunk termékeket futáshoz és fitneszhez

A “futás és fitnesz” termékkategória technikai pólókat, hosszú ujjú felsőket, trikókat, pulóvereket, sportmelltartókat, nadrágokat, shortokat, szoknyákat, kabátokat, leggingseket, windshell felsőket és derékmelegítőt tartalmaz - közel kétszázat.

Ha eldöntötted, milyen típusú terméket vennél, a jobb oldalt található szűrés gombokkal tovább szűkítheted a találatokat színre, márkára, méretre vonatkozóan. 

Ezután a “részletek” gombra kattintva megnézheted, mit érdemes tudni a konkrét termékről - ki a gyártója, milyen az összetétele, van-e akció rajta, mikorra érkezik meg, ha még ma megrendeled és mik a legjobb funkciói.

További kérdés esetén keress meg minket elérhetőségeinken!

Szűrés
Márka
Szín
Méret