Visszavásárlási garancia

A megrendelt termékeket az átvétel napjától számított 14 naptári napon belül indoklás nélkül visszaküldheted:

Címünk: Wild Sport Kft.,8621 Zamárdi Rétföldi u. 21/a

Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségeket neked kell viselni.

Fürdőruhákat higéniai okokból nem cserélünk és nem veszünk vissza.

Felhívjuk figyelmed, hogy telephelyünkön személyes átvételre, cserére illetve visszaküldésre nincs lehetőség!

Lehetőség van a csomag GLS futárszolgálattal való visszaküldésére. Ebben az esetben, kérjük jelezd az info@wildsport.hu e-mail címen elállási szándékod, és a megadott címre 2 napon belül kiküldjük a futárt.

GLS csomagfelvétel költsége: 1.490,- Ft (ami a jóváíró számla végösszegéből kerül levonásra)

A visszaküldött áru sértetlenségét (termék sértetlensége, eredeti csomagolás, ruhafüggők megléte) ellenőrizzük. Csak eredeti, saját csomagolásában visszaküldött, sértetlen árut áll módunkban visszavenni, amit még nem vettél használatba. Amennyiben az áru a fenti feltételeknek megfelel, ellenértékét legkésőbb az áru visszaérkezését követő 3-5 munkanapon belül átutaljuk a megadott bankszámlaszámra - ennek módját kérjük, jelöld a termék visszaküldésekor egy levél formájában.

Kérjük, hogy a banki átutaláshoz mellékeld a  bankszámlaszámod.

 

Ha a terméket használatba vetted, illetve nem tudod hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen visszajuttatni, akkor nem áll módunkban azt visszavenni.

Amennyiben a termékről felbontás után a kézbesítő jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a terméket ingyenesen kicseréljük. Ebben az esetben a sérülést a kézbesítő által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatod.

 

Szavatossági igény

Szavatossági igény a vásárlást követő 2 éven belül érvényesíthető, ha a meghibásodás a vásárláskor már meglévő gyári hibából keletkezett. A reklamáció kezelést a szavatosság teljes időszakában az ügyfélszolgálat kezeli, az első 6 hónapos időszakban az esetlegesen szükségessé váló külső szakvéleményt a ügyfélszolgálat szerzi be.

6 hónapon túl, de a 2 éven belül pedig a fogyasztó fordulhat a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséghez, ha külső szakvéleményt szeretne a kifogásolt termékről.

A szavatossági igény elfogadása esetén a fogyasztó által elvárható rendeltetésre figyelemmel javítást, cserét, pénzvisszafizetést - lehetőség szerint 15 munkanapon belül - biztosítunk.

Ha valamely nálunk vásárolt termékünkkel kapcsolatban mégis valamilyen minőségi problémát tapasztalna, akkor a kifogásolt árut küldje vissza címünkre:

Wild Sport Kft., 8621 Zamárdi Rétföldi u 21/a

A szavatossági igényről minden esetben jegyzőkönyvet kell készíteni és az ügyfélszolgálatra visszajuttatni!

Ehhez a csomaghoz mellékelt tájékoztatón találsz nyomtatványt.

Kérjük, minden esetben az ügyfélszolgálattal vedd fel először a kapcsolatot lehetőség szerint e-mail -en keresztül.

Mindent megteszünk a probléma gyors rendezésének érdekében. Amennyiben úgy érzed, hogy panaszod nem nyert megnyugtatóan rendezést, az alábbi fogyasztóvédelmi szervekhez fordulhatsz:

 

Somogy Megyei Kormányhivatal

Fogyasztóvédelmi osztály

7400, Kaposvár, Vásártéri u. 2.

06 (82) 510-868

fogyasztovedelem@somogy.gov.hu

 

 

Somogy Megyei Békéltető Testület

7400 Kaposvár, Anna u. 6.

Tel: 82/501-000

Fax: 82/501-046

E-mail: skik@skik.hu