Kerékpáros ruházat

Női kerékpáros ruházat

Ebben a termékkategóriában a webshopunkban megtalálható női kerékpáros ruházatot találod, melyek között rövid ujjú és ujjatlan felsőket, mezeket, sortokat és nadrágokat is találhat az érdeklődő. A női kerékpáros ruházat feladata, hogy mozgásszabadságot, szellőzést és kényelmet biztosítson a sporttevékenység során. Nőként sem elhanyagolható azonban a megjelenés, ezért termékeink a stílust, divatot sem nélkülözhetik.
Lentebb ötvennél is több kerékpáros ruházati termék közül választhatsz, így bizonyos, hogy megtalálod a leginkább hozzád illőt.


57termék
 

Webáruházunk, a Streetsport immáron tíz évnél is régebben képviseli hazánkban a Dare2b és a Regatta sportmárkákat, tevékenységünkhöz tartozik ezen túl a kis- és nagykereskedelem is. Kínálatunkban mindenekelőtt minőségi férfi és női sportruhákat - kabátokat, pólókat, polár pulóvereket - találhatsz, nyaranta pedig futáshoz és kerékpározáshoz szükséges kiegészítőket is, emellett erős a plus size és az utcai vonalunk.

Nemcsak a minőség fontos számunkra, hanem az ár is, ez ugyanis a Regatta koncepció. Termékeinket folyamatos akciókkal kínáljuk.

A női kerékpáros ruházat elengedhetetlen tulajdonságai

  • Biztonság - Egy megfelelő kerékpáros ruházatnak olyan jellemzőkkel kell rendelkeznie, melyek javítják a kerékpáros láthatóságát. Ilyen lehet a fényvisszaverő szalag vagy csík, de van, hogy az egész ruhadarab élénk színben pompázik, így éjszaka vagy rossz fényviszonyok esetén is látni lehet az út mentén haladó kerékpárost.
  • Párnázottság - A nadrágoknak vagy shortoknak rendelkezniük kell az ülés kényelmét és a nyeregre nehezedő nyomás csökkentését célzó párnázott résszel. Így nem töri fel a feneket és a combok belső részét a nyereg még akkor sem, ha hosszú órákat töltünk tekeréssel.
  • Szellőzés és nedvességelvezetés - Télen-nyáron fontos, hogy jól szellőzőn a kerékpáros ruhája, ezáltal megakadályozza az izzadtság felgyülemlését és a test túlzott felmelegedését. A minőségi nedvességelvezető anyagból készült ruhák ebben vannak a nők segítségére, gyors száradásukkal elvezetik a nedvességet a testtől. ugyanakkor kívülről is meggátolják, hogy az eső átáztassa a ruhát.
  • Kényelem - A méretben passzoló, rugalmas és nem túl szoros vagy bő ruha, a végtagokra és a testre jól illeszkedő nadrág és felső elengedhetetlen ahhoz, hogy kényelmesen tudjunk hódolni a biciklizésnek.
  • Tartósság - Mi értelme egy biciklis szettet egy szezonra venni? Ha már beruházunk egy kerékpáros felszerelésbe, azt több évre vesszük, ezért jó minőségű anyagból kell, hogy készüljön, ami nem kopik vagy szakad el a strapás használattól sem.

Nem tesz jó szolgálatot a ruha, ha…

… ha nem jó a méretezése, nem illeszkedik megfelelően viselőjére, nincsenek rendesen kidolgozva a varrások, hajtások, cipzárak, ha rossz anyagból készült, ezáltal könnyen beleizzadunk vagy átázik, hamar elkopik és elszakad. Az is hátrány, ha nem rendelkezik láthatósági csíkkal.

Így válassz nálunk kerékpáros ruházatot!

A kerékpáros alsók és felsők egy menüpont alatt találhatóak nálunk, ezeken belül a termékeket pedig sorba tudod állítani népszerűség, ár, felvitel ideje szerinti csökkenő vagy növekvő sorrendbe.

Az összes ruházati darabot a jobb oldali oszlopban lévő ikonok segítségével tudod szűrni márkára, méretre és színre. Ha megvan a konkrét termék, melyről szeretnél többet megtudni, a “Részletek” gombra kattintva láthatod annak minden ismérvét. 

Bővebb információért, segítségért bátran keress fel minket elérhetőségeink egyikén, igyekszünk mindenben a segítségedre lenni!

 

Szűrés
Márka
Szín
Méret