INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FELETT

Cipők

Ebben a termékkategóriánkban a webáruházunkban megtalálható női cipők közül lehet válogatni, a termékek között vannak túrabakancsok és -cipők, szandálok, papucsok, sportcipők, gumicsizmák és utcai viseletek is. Amikor női cipőt választunk, figyelembe kell vennünk, milyen alkalomra vásároljuk azt, emellett a kényelem, a stílus és a minőség sem elhanyagolható faktorok.

Mi a StreetSport webáruházban a Dare2b és Regatta sportmárkáinak hazai képviselőiként tevékenykedünk már több, mint tíz éve, kis- és nagykereskedelmi partnerként is ellátjuk e feladatot. Ha lejjebb görgetsz az oldalon, száznál is több termék közül válogathatsz!

A webáruházunk kínálatában férfi és női felsőrészeket, alsókat, kerékpáros és futókiegészítőket, valamint lábbeliket - például minőségi gumicsizmákat - is találhatnak az érdeklődők. Büszkén képviseljük a plus size vonalunkat, egyre erősebb továbbá az utcai vonal és a technikai ruházatunk kínálata is. 

Termékeinket főleg a vidéki lakosság 26-60 éves korosztálya keresi országszerte, a Regatta koncepciónak köszönhetően pedig erősségeink a tartós árakat is magában foglalja.

Ilyen a jó női cipő 

Amikor női cipőt vásárolsz, érdemes megfontoltan eljárnod annak érdekében, hogy olyan lábbelit találj, ami sok évig boldogíthat majd. 

Fontos, hogy megfelelő méretű legyen, sose válassz olyat, ami kicsit szorít, vagy kicsit bő, csak azért, mert a viselés során változhat az alak. Nézz utána a mérettáblázatnak, mert ez minden márkánál eltérhet, és ne csak a hosszra, a szélességre is figyelj, mert egyes modellek keskenyebb vagy szélesebb lábfejekre lehetnek tervezve. Ha lehet, a nap vége felé próbálj cipőt, amikor a láb már dagadtabb, mint reggel volt, így valóságosabb képet kapsz majd.

A Regatta cipők kényelmi fazonok, nem szűk kaptafán készülnek.

Választásod nagyban befolyásolja, hogy sportoláshoz vagy mindennapi viselethez szeretnéd-e megvásárolni a lábbelit. Keresd azt a stílust és típust, mely megfelel az igényeidnek és az öltözködési szokásaidnak. Ne csak a divatot kövesd figyelemmel, hanem arra is figyelj, hogy a cipő támogatja-e a lábízületeidet a hosszabb ideig tartó viselés során.

Ezt kerüld el

Ha meg akarod spórolni az évente újravásárlás kellemetlenségét, ezekre figyelj oda: 

 • Rossz minőségű anyagok és összetevők,
 • Kényelmetlen cipő,
 • Gyenge talptapadás, nem megfelelő bordázottság,
 • Nem tartós termék, könnyű szakadás, elvarratlan szálak,
 • Nincs garancia rá sérülés vagy probléma esetén,
 • Túl olcsó, 
 • Ismeretlen a gyártója.

Hogyan válassz nálunk női cipőt?

Ha megvan, hogy milyen alkalommal és terepen fogod használni a cipődet, mi a fő funkciója, szűrőink segítségével beállíthatod a kívánt típust. Ezek közül választhatsz nálunk:

 • Túrabakancs, - cipő
 • Szandál
 • Papucs
 • Sportcipő
 • Gumicsizma
 • Csizma és bakancs

Ezután a felsorolt alkategóriákra kattintva egyesével kilistázódnak az abban található termékek, mindegyike névvel, képpel, árral jelenik majd meg. A vásárlóknak lehetősége van a további találatszűkítésre, ehhez a jobb oldali paramétereket keresd.

A Regatta cipők kényelmi fazonok, nem szűk kaptafán készülnek.

Márkára, méretre, színre is szűrhetsz majd, és sorba is rendezheted az aktuálisan neked tetsző termékeket. A cipőkre kattintva egyesével megjelenik majd azok funkciója, anyaga, a lábbeli gyártója, a cikkszám, valamint az egyik legfontosabb adat: az, hogy mikor ér hozzád, ha megrendeled még ma.

Kérdésed akadt? Bátran keress minket!

 

Szűrés