INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FELETT

Sínadrág

Az oldalunkon található női sínadrágok kényelem, minőség és funkcionalitás szempontjából egyaránt jól teljesítenek, miközben hozzájárulnak a stílusos megjelenéshez. Mindegyik darab tökéletes választás.

Hosszú éveken át megállják a helyüket a kiváló anyaghasználatnak köszönhetően, és nem korlátozzák a szabad mozgás lehetőségét, miközben biztosítják a védelmet a hideg és a nedvesség ellen. Érdemes megnézni a széles kínálatot, és választani egy különleges női sínadrágot, amely bátran viselhető a havas lejtőkön.


12termék 112

Az extravagáns Dare2b és a kasszikusabb stílust képviselő Regatta márkák forgalmazásával 2002 óta foglalkozunk. Hivatalos magyarországi képviselőként megtalálható nálunk az aktuálisan elérhető európai raktárkészlet. Ennek köszönhetően mindenki egyszerűen megtalálhatja a kínálatunkban a hozzá leginkább passzoló női sínadrágot.

Kizárólag megbízható minőségű termékeket forgalmazunk, amelyek minden szigorú előírásnak megfelelnek. Például minőségi női nadrágokat, aláöltözeteket, sapkákat, sálakat, kesztyűket, zoknikat és bakancsokat. A vevők részéről érkező pozitív visszajelzések is bizonyítják a termékek és a kiszolgálás minőségét.

Női sínadrág - tökéletes védelem és kényelem

Nem véletlen, hogy a sínadrág kötelező viselet a havas pályákon, hiszen a megfelelő védelemre és kényelemre nagy szükség van a síelés során. A kifejezetten erre a célra kifejlesztett nadrágok funkcionalitás, kényelem és dizájn szempontjából is jól teljesítenek.

Az oldalunkon beszerezhető női sínadrágok kiváló minőségű, rugalmas, vízálló és lélegző anyagból, megbízható gyártási technológiával készülnek. Minden fontos kritériumnak megfelelnek. A megfelelő méret megtalálására kiemelt figyelmet kell fordítani, mindenképpen számolni kell az aláöltözettel.

Meleg tapintású béléssel, valamint gumírozott, állítható, hószoknyához rögzíthető derékrésszel rendelkeznek. Az anyaghasználatnak köszönhetően ezek a nadrágok biztosítják a meleget, miközben kiengedik a belülről érkező nedvességet, vagyis az izzadságot. Az ehhez szükséges légáteresztő és vízálló tulajdonságok a különleges membránoknak köszönhetőek.

A női sínadrágok vízállóságához a ragasztott varrások tökéletes eldolgozása és a vízhatlan cipzárak is nagymértékben hozzájárulnak. Az általunk forgalmazott termékek mindegyike kiváló minőséget képvisel, 5.000-20.000 mm vízállók és lélegzőek, a varrások hegesztettek, így nem kell attól tartani, hogy a nedvesség a varratokon vagy a cipzárakon keresztül a sínadrág belsejébe kerül.

Garantált védelem minden helyzetben

Az oldalunkon beszerezhető női sínadrágok a leghidegebb napokon, kedvezőtlen időjárási viszonyok mellett is biztosítják a megfelelő védelmet a hótakaróval fedett lejtőkön. Egész napos védelmet biztosítanak a sípályákon.

A tárolás miatt sem kell aggódni, mivel a jól zárható, megfelelően kialakított zsebeknek köszönhetően biztonságban tudhatóak a kisebb tárgyak.

A választék rendkívül széles, szóval mindenki könnyen megtalálja azt, amely színek tekintetében is megfelel. Bátran lehet különlegesebb darab mellett dönteni, nem muszáj a fekete változatnál maradni. Érdemes megnézni a folyamatosan frissülő választékot!

Gyors és kényelmes vásárlás

Webáruházunkban gyorsan és kényelmesen lehet vásárolni. Amennyiben van rá igény, szívesen segítünk a megfelelő méret kiválasztásában. Ha nem felel meg a kiválasztott termék mérete, cserelehetőséget biztosítunk. Ennek a lehetőségnek a részleteivel kapcsolatban az ügyfélszolgálatunkon lehet érdeklődni.

Szűrés
Márka
Szín
Méret