INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FELETT

Síkabát

A férfi síkabátok nem csak a funkcionalitást tekintve teljesítenek jól, hiszen megbízható kényelmet, kiváló minőséget és stílusos megjelenést is garantálnak.

A kiváló anyaghasználatnak köszönhetően hosszú éveken át megállják a helyüket, és védelmet nyújtanak a nap, a hó és a szél ellen egyaránt. Miközben védelmet biztosítanak, a szabad mozgás lehetőségét nem korlátozzák. Érdemes megnézni a kínálatot, és választani egy különleges síkabátot.


43termék
 

Hivatalos magyarországi képviselőként a kasszikusabb vonalat képviselő Regatta és az extravagáns Dare2b márkák forgalmazásával 2002 óta foglalkozunk. Az aktuálisan elérhető európai raktárkészlet megtalálható nálunk, szóval mindenki könnyen kiválaszthatja a kínálatunkból a hozzá leginkább passzoló síkabátot.

A több száz termékből álló választékunk kizárólag kiváló minőséget képviselő termékekből áll, például minőségi kabátokból, sínadrágokból, aláöltözőkből, sapkákból, sálakból, kesztyűkből, zoknikból és bakancsokból. Arra törekszünk, hogy minden vevői igényt kielégítsünk, amelynek köszönhetően pozitív visszajelzéseket kapunk minden egyes nap.

Férfi síkabát - kötelező viselet a havas lejtőkön

A havas lejtőkön kötelező viselet a síkabát, hiszen egy átlagos kabát nem tudja biztosítani a megfelelő védelmet a viselője számára. Olyan változatra van szükség, amely funkcionalitás és dizájn tekintetében is jól teljesít, kifejezetten erre a célra lett kialakítva.

A nálunk beszerezhető férfi síkabátok kiváló minőségű anyagból, megbízható gyártási technológiát alkalmazva készülnek. Minden fontos kritériumnak megfelelnek, kényelmesek, és nem akadályozzák a mozgásban a viselőjüket. Utóbbi teljesüléséhez azonban elengedhetetlen az ideális méret megtalálása. Ennek során az aláöltözettel mindenképpen számolni kell.

Ezek a különleges ruhadarabok biztosítják a meleget, miközben kiengedik a belülről érkező vízpárát. Nemcsak a hideg ellen nyújtanak védelmet, hanem a napsütés és a hó ellen is. A légáteresztő és a vízálló tulajdonságok a különleges membránoknak, szövetrétegeknek köszönhető.

A síruházatok vízállóságához a varratok tökéletes eldolgozása és a vízhatlan cipzárak is hozzájárulnak. A nálunk beszerezhető kabátok mindegyike kiváló minőséget képvisel, így nem kell attól tartani, hogy a víz a varratokon vagy a cipzárakon keresztül a kabát belsejébe jut.

A leghidegebb napokon is biztosított a védelem

Az oldalunkon beszerezhető kabátok a leghidegebb napokon is tökéletesen tartják a test által termelt meleget. A kényelem és a kedvezőtlen időjárási viszonyok mellett érdemes megemlíteni, hogy a tárolás miatt sem kell aggódni. Ezek a kabátok megfelelően kialakított és jól méretezett zsebekkel vannak ellátva, amelyekben minden fontos dolog, például a síbérlettartó kényelmesen elfér.

Ráadásul ez a síruházat a stílusos megjelenéshez is hozzájárul, bátran lehet különlegesebb darab mellett dönteni, nem muszáj az egyszínű változatoknál maradni. 

A folyamatosan frissülő, széles kínálat lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a stílusához leginkább illő darabot, amely méret tekintetében is tökéletesen passzol. Érdemes megnézni a választékot!

Segítség a méret kiválasztásához

Az oldalunkon a vásárlás biztonságos és kényelmes. Ráadásul igény esetén az ideális méret kiválasztásához is segítséget nyújtunk. Természetesen csere lehetőséget biztosítunk arra az esetre, ha a kiválasztott méret mégse lenne jó. Ezzel a lehetőséggel kapcsolatban az ügyfélszolgálatunkon lehet érdeklődni.

Szűrés
Márka
Szín
Méret