Hátizsák

Hátizsák

Ez a termékkategória az általunk forgalmazott hátizsákokat tartalmazza, melyeket kisebb-nagyobb túrák, kirándulások vagy a hétköznapok során használhatsz. Nem mindegy ugyanis, mivel kelsz útra.

A hátizsákoknak sok funkciót kell ellátniuk, ezért fontos, hogy megfelelőt válassz, szerencsére nálunk minden alkalomra megtalálod a tökéletes terméket, melyek nemcsak hasznos társaid lesznek, hanem az esztétikumot sem nélkülözik. Nézz körül kínálatunkban és válassz kedvedre hátizsákjaink közül!


113termék
 

A StreetSport webáruházban több mint 10 éve dolgozunk az angol Regatta és Dare2b márkák képviseleteként, mint nagy- és kiskereskedők. Fő kategóriáink közé tartoznak az eső-, túra- és síkabátok, a pólók és polár pulóverek, valamint a kemping-, túra- és fitnesz felszerelések.

Technikai ruházatokból, valamit kiegészítőkből, így hátizsákokból sincs hiány webshopunkban, és egy ideje igyekszünk minél nagyobb választékot biztosítani utcai ruházatból is. Tavaly óta tartozik hozzánk a férfi prémium minőségű kollekció, mely a CARL Torsberg nevet kapta.

Webáruházunkon keresztül elérhetőek szakképzett kollégáink is, akik segítenek eligazodni a kínálatban, és bármilyen kérdés is merüljön fel, állnak rendelkezésedre.

Milyen a jó hátizsák?

  • Kényelmet biztosít, állítható vállpántjai és derékpántjai segítenek eloszlatni a súlyt, ergonomikus bordázottságának köszönhetően megfelelően illeszkedik viselője hátához, így a hosszú túrák során sem okoz hátfájást.
  • Mérete és kapacitása megfelelő a tervezett tevékenységhez.
  • Tartós, minőségi anyagból készült, hosszú élettartamú és ellenáll az igénybevételnek.
  • Tárolási lehetőségekkel rendelkezik, különböző zsebek, rekeszek segítenek abban, hogy rendezetten hordhatod benne dolgaidat, és könnyen hozzáférj azokhoz, amelyek fontosak.
  • Vízálló, nem kell otthon hagynod sem szél, sem eső esetén.
  • Stílusos, illik hozzád és életmódodhoz

Ezt kerüld el

Ha a hátizsák túl kicsi, nem fér el benne az összes szükséges dolog, ha túl nagy, akkor viszont feleslegesen cipeled, így válassz megfelelő méretűt. Kerüld a gyenge minőségű, túl olcsó termékeket, és azokat, melyeknek nincs ergonomikus kialakítása.

Az elegendő zseb praktikus, de ha túl sok van belőle, nehezebbé teheti a hátizsákot és nincs is rá szükséged. Ha a hátizsák nem vízálló, könnyen lehet, hogy csak az év egy limitált részében tudod majd használni, így feleslegesen adtál rá ki pénzt.

Valamint ne részesítsd előnyben a stílust a funkcionalitással szemben, a jó hátizsák nemcsak szép, de hasznos és kényelmes is. Ne vedd meg az első szembejövőt, kutass a számodra tökéletes után!

Így válassz nálunk hátizsákot 

Hátizsák alkategóriánkra kattintva neszeszerek, uzsonnás táskák, tornazsákok, sporttáskák, gyerek hátizsákok és bőröndök, illetve többféle méretű felnőtt hátizsák közül választhatsz. Ha nem szeretnéd mind a kilencven terméket végigböngészni, szűrők segítségével megadhatod, hogy 

  • milyen márkájú terméket keresel,
  • milyen színű hátizsákot szeretnél

Valamint sorba is állíthatod népszerűség, ár, név és a felvitel ideje szerint. Az adott termék kiválasztása után pedig minden fontos információt elolvashatsz róla, az ártól kezdve az anyagon és a gyártón át a várható szállítási időig.

Bármilyen kérésed is lenne, állunk rendelkezésedre elérhetőségeink bármelyikén!

 

Szűrés
Márka
Szín