INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FELETT

Kiegészítők

Webáruházunk ezen alkategóriájában a StreetSportnál megvásárolható női kiegészítőket találhatja a vásárló, melyeket hétköznapokon és sportos tevékenységek alkalmával is hordhat és amelyek funkciójuk teljesítésén túl remekül feldobják az öltözéket. 

Nem mindegy ugyanis, hogy milyen fejfedőt, sálat, kesztyűt és zoknit választunk a szélsőséges időjárás vagy a hűvösebb évszak beköszöntével annak érdekében, hogy úgy intézhessük a dolgainkat és úgy hódoljunk hobbijainknak, ahogy az a legjobb számunkra.

A StreetSport webáruház a Dare2b és Regatta angol sportmárkák magyar képviseleteként dolgozik hazánkban, az oldalon pedig megtalálhatod a Regatta és Dare2b gyártó teljes termékválasztékát.

A kínálatunkban elsősorban kabátokat, pólókat, polár pulóvereket és női kiegészítőket találhatsz, de lehetőség van minőségi sapkák, kalapok, fejpántok beszerzésére is. Nyaranta a kerékpárosoknak, futóknak kedvezünk felszereléseinkkel, és erős vonalat képeznek a plus size méreteink és az utcai vonalunk is.

A minőségen túl az elérhető árak biztosítása is kiemelt helyen szerepel cégünknél, termékeinket pedig folyamatos akciókkal kínáljuk vásárlóink számára. 

Milyen sapkák, kalapok szerepeljenek a ruhatárban?

Évszaktól, alkalomtól függően a hölgyek gardróbja többféle fejfedőt rejthet, mely megvédi a frizurájukat és őket magukat is az esőtől, széltől vagy a naptól. Nézzük meg, milyen alapdarabokra lehet szüksége egy városi nőnek.

  • Nyárra szalmakalap,
  • Télre meleg kötött sapka,
  • Gyapjú kalap,
  • Sportoláshoz légáteresztő sapka vagy fejpánt, ami megelőzi, hogy az izzadság a szemünkbe folyjon,
  • Baseball sapka,
  • Stílusos svájci- vagy hajós sapka,
  • Eső kalap szélesebb karimával,
  • Napellenző,
  • Hajpánt, mely a divatot és nem feltétlen a funkciót részesíti előnyben.

Miért egészítsd ki fejfedővel a szetted? 

A sapkák és kalapok nemcsak praktikus kiegészítők - védenek a naptól, izzadságtól, UV-sugárzástól, széltől és némileg az esőtől is - hanem stílusos elemek is. Segítenek kifejezni személyiségünket és akár épp a kedvünket is. Kelthetünk velük sportos vagy épp drámai hatást, könnyen ötvözhetjük öltözékünket más, messzi kultúrák kiegészítőivel.

Ezek a darabok mindig hű társaink lesznek az öltözködés kreatív és színes világában. Sőt, még akkor is jól jönnek, ha a hajmosást elhalasztanánk egy nappal, vagy amikor reggel nincs időnk belőni a frizuránkat úgy, ahogy szerettük volna. 

Így válassz női kiegészítőt webáruházunkban!

Ebben a termékkategóriában sapkák, kalapok, fejpántok, sálak, kesztyűk és zoknik közül választhatsz, összesen közel nyolcvan terméket vehetsz sorra vásárlásod ideje alatt. Ha eldöntötted, hogy melyik terméktípus érdekel a legjobban, a nevére kattintva a következő aloldal felsorolja neked az elérhető termékeket, kiegészítőket. 

Szűrni az oldalsó oszlopban tudsz színre, méretre és márkára is. Sorba is rendezheted a találatokat a feltöltés ideje, népszerűség, ár szerint. Ha megtaláltad a legszimpatikusabb terméket, rákattintva névvel és képpel együtt hamar minden fontos információ birtokába jutsz. Megtalálod ugyanis a sapka vagy zokni leírásánál, hogy melyik cég gyártotta, mi a cikkszám, az anyagösszetétel, és hogy ha ma megrendeled, milyen gyorsan érkezik meg hozzád.

Ha bármilyen kérdésed lenne a termékkategóriákkal kapcsolatban, bátran keress minket, elérhetőségeink mindegyikén állunk szíves rendelkezésedre!

 

Szűrés