INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FELETT

Nadrágok

Női nadrág

Ebben a termékkategóriában a webshopunkban megvásárolható női nadrágokat találhatod meg, melyek között túra- és esőnadrágok, utcai viseletek, sínadrágok és rövidnadrágok is kaphatóak. A női nadrágok kiválasztásánál fontos, hogy az alkalomnak megfelelő darabra essen a választás, hogy viselője minden igényét ki tudja szolgálni, illetve minőségi anyagból készüljön és persze kényelmes is legyen. Ezeken felül a divatosság sem utolsó szempont.

Az alábbiakban több, mint kétszáz nadrág közül választhatod ki a számodra megfelelőt, így biztosak vagyunk benne, hogy lesz köztük, mely elnyeri tetszésedet!

A StreetSport webáruházunk Magyarországon több, mint tíz éve dolgozik a Dare2b és a Regatta sportmárkák képviselőjeként, kis- és nagykereskedelmi partnerként.

Kínálatunkban férfi és női felsőrészeket - pólókat, pulóvereket, kabátokat - és alsórészeket - többek között minőségi túranadrágokat, shortokat, stb. -, nyáron pedig kerékpáros és futókiegészítőket vásárolhatnak az érdeklődők. Termékeinkkel nem utolsósorban a plus size vonalat is képviseljük és egyre erősebb az utcai vonalunk is.

Vásárlóink a vidéki lakosság 26-60 éves korosztályából kerülnek ki. A Regatta koncepció fő erőssége a tartós árakban van, a CARL Torsberg márka pedig tavaly óta kollekciónk részét képezi, mint egy prémium minőségű, férfiaknak szánt vonal.

A jó nadrág ismérvei

  • Komfortos, akár hosszú órák viselete után is.
  • Alkalmazkodik az időjárási körülményekhez - funkcióját tekintve egy sí- vagy túranadrág például nem ázhat át.
  • Minőségi anyagból készül, amit évekig hordhat az ember anélkül, hogy az tönkre menne.
  • Variálható, könnyedén beilleszthető a ruhatárba, és többféle alkalommal is viselheti a tulajdonosa.
  • Illeszkedik a viselője testalkatához, nem túl szűk, de nem is bő.
  • Megfizethető árú bárki számára, de nem felejthetjük el azt sem, hogy a minőség sosem olcsó.

Ezeket kerüld el nadrágválasztáskor

Ha megfogadod a fentieket, könnyen találhatsz hozzád illő nadrágot, ám nem árt átvenni, hogy mik azok a jelek, amiket el kell kerülni.

Ne legyenek kilógó, kitüremkedő varrások, fonalak, felesleges címkék, befejezetlen cipzárok a nadrágon, mert ezek a minőség hiányát jelzik. Ne vásárolj túl gyenge anyagú terméket - a vékony anyag nem egyenlő a rossz anyaggal - és ellenőrizd a gombok, cipzárak, zsebek záródását is. 

Ne részesítsd előnyben a divatot a funkcióval szemben, tudnod kell, hogy egy jó nadrágban mindkettő egyszerre van jelen.

Hogyan válassz nálunk női nadrágokat?

Ha erre a kérdésre keresed a választ, bizonyára már tudod, milyen alkalomra szeretnél nadrágot választani. A weboldalon a női nadrágok között a szűrőkre kattintva az alábbi típusok közül választhatsz:

  • Túranadrág, esőnadrág
  • Utcai nadrág
  • Rövid nadrág
  • Sínadrág

A fenti alkategóriákra kattintva aztán a rendszer megmutatja, hogy azokon belül milyen termékek elérhetőek jelenleg a webshopunk kínálatában. Ezen az oldalon tovább tudsz majd szűrni méret, márka és szín szerint, és sorba is állíthatod a találatokat név, felvitel ideje és a termék ára alapján, csökkenő vagy növekvő sorrendben.

Az egyes ruhadaraboknál megtalálod a cikkszámot, a pontos jellemzőket, az anyagot és a várható szállítási időt is. 

További információért, kérdéssel bátran keress fel minket elérhetőségeink egyikén! Igyekszünk mindent megválaszolni és a segítségedre lenni, amiben csak lehet.

 

Szűrés