INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FELETT

Túra-, esőkabát

Az oldalunkon beszerezhető túra- és esőkabátok gondoskodnak arról, hogy az eső ne érje meglepetésként a túrázókat. Ezek a ruhadarabok speciális technológiával készülnek, vízállóak, és lélegzőek. Ragasztott varrással rendelkeznek, így a nedvesség nem tud átjutni az anyagon. Nélkülözhetetlen és praktikus ruhadarabok, amelyeknek minden túrázó szekrényében ott a helyük.

Az általunk forgalmazott Dare2b és Regatta márkák által gyártott túra- és esőkabátok strapabíróak, kényelmesek, és funkcionalitás tekintetében is jól teljesítenek. A legnagyobb komfortot biztosítják a legzordabb időjárás esetén is. Érdemes megtekinteni a folyamatosan bővülő kínálatot, és beszerezni néhány darabot.


237termék
 

A népszerű Regatta és Dare2b márkák termékeinek forgalmazásával foglalkozunk. Évekkel ezelőtt azért választottuk ezeket a különleges márkákat, mert a kényelem, a funkcionalitás és a minőség mellett dizájn szempontjából is megfelelnek a legszigorúbb elvárásoknak is. Az oldalunkon megtalálható az aktuálisan elérhető európai raktárkészlet.

A széles választékból mindenki könnyen kiválaszthatja azt a túra- és esőkabátot, amely minden igényének tökéletesen megfelel. A kabátok mellett található az oldalunkon például minőségi férfi felső, aláöltözet, cipő, nadrág és kiegészítő is, így a teljes felszerelés egyetlen helyről beszerezhető.

Túra- és esőkabát – széles a kínálat

A túra- és esőkabátok tökéletes választásnak bizonyulnak a szabadidős tevékenységekhez változékony időjárás esetén. Könnyűek, vízlepergetőek, rugalmasak, tökéletesen illeszkednek a testhez, és ezáltal nem akadályozzák a szabad mozgást. Természetesen ehhez az is fontos, hogy a megfelelő méretű változatra essen a választás. 

Víz- és szélállóak, miközben légáteresztőek, ennek köszönhetően kényelmesek maradnak a viselőjüknek. Ideális választásnak bizonyulnak a változó időjárási körülmények között, tökéletes védelmet biztosítanak a záporok ellen. 

Számos változatban elérhetőek, így mindenki könnyen megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot. Különböző színekben és mintákban kaphatóak, így bárki egyszerűen kiválaszthatja a saját stílusának megfelelő változatot. 

Ráadásul a nálunk beszerezhető darabokkal kapcsolatban a minőség miatt sem kell aggódni, hiszen hosszú éveken át ellátják a feladatukat, megállják a helyüket minden helyzetben. Érdemes megnézni az oldalunkon található választékot, és néhány különleges kabátot beszerezni.

Minden helyzetben megállják a helyüket

Az oldalunkon található Regatta és a Dare2b termékek stílusosak, és bármilyen szituációban számíthatunk rájuk. Azonban a választás során körültekintőnek kell lenni, hogy a méretben megfelelő változatra essen a választás.

A méretnek fontosabb szerepe van mint a színnek vagy a mintának, hiszen ha nem megfelelő, akkor kényelmetlen lesz a kabát, és nem tudja megfelelően ellátni a feladatát. A túl szűk viselet a mozgásban is korlátozhatja a viselőjét. Érdemes használni az oldalon közzétett mérettáblázatot a rendelés előtt. A méretek nem szűk és nem bő fazonok, az Ön által hordott méretet érdemes rendelni.

A webáruházunkban található túra- és esőkabátok tökéletes választásnak bizonyulnak, hiszen minden fontos elvárásnak maximálisan megfelelnek. Egytől egyig divatosak, kényelmesek és megbízható minőséget képviselnek. Érdemes megtekinteni a széles kínálatot!

Rendelés biztonságosan

Egyszerűen kezelhető weboldalunkon kényelmesen és biztonságosan lehet rendelni. A folyamata mindössze néhány lépésből áll, és csak pár percet vesz igénybe. Ha kérdés merülne fel a választással vagy a rendeléssel kapcsolatban, szívesen segítünk.

Szűrés
Márka
Szín
Méret