INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FELETT

Blog

Plus size méretek női, férfi ruhadaraboknál

Streetsport
Plus size méretek női, férfi ruhadaraboknál

Mi tekinthető plus size méretnek? Mi a különbség a plus size és az oversize között? A cikkben minden fontos kérdést megválaszolunk a témával kapcsolatban, és félresöpörjük a téves gondolatokat. 

A plus size darabok esetében is olyan megbízható márkák kínálatából érdemes választani, mint a Dare2b és a Regatta. A termékeik megbízható gyártási technológiával készülnek, és kiváló minőséget képviselnek. Teljes kínálatot biztosítanak többek között a szabadidős, kerékpáros és utcai ruházatot keresőknek. 

A Regatta a klasszikusabb vonalat képviseli, ötvözi a technikai anyagokat a divat világával. A Dare2b fiatalos, lendületes és extravagáns, a termékei könnyen kombinálhatóak egymással. Mindkét márka különleges ruhadarabjai megvásárolhatóak az oldalunkon. A női és férfi plus size méretek is megtalálhatóak nálunk. Hivatalos magyarországi képviselőként rendelkezünk az aktuálisan elérhető európai raktárkészlettel. A rendelés folyamata egyszerű, biztonságos és kényelmes.

Különbség a plus size és az oversize között

Gyakran összekeverik a két kifejezést, sok tévhit kering a köztudatban. Az oversize ruhák túlméretezettek, jellemző, hogy nincsenek szabásvonalak. Testalkattól függetlenül bárki viselheti ezeket a darabokat, mert nem illeszkednek szorosan a testhez. Teljesen eltakarják a test sziluettjét. Hátrányuk, hogy emiatt a tulajdonság miatt minden esetben nagyobbnak mutatják a viselőjüket, optikailag negatívan befolyásolják a megjelenést.

Ezzel szemben a plus size változatok rendelkeznek szabásvonalakkal, és hangsúlyozzák az alkatot. Minden testalkattípus esetében vannak előnyös tulajdonságok, amelyeket ezekkel a viseletekkel ki lehet emelni. Mindez optikailag pozitívan hat a megjelenésre. A szabásvonalak nemcsak az előnyös részek hangsúlyozásában segítenek, hanem abban is, hogy a kevésbé előnyös részekre ne kerüljön figyelem. A 44-54 a plus size méretek női ruhadaraboknál, és a férfi változatoknál pedig a 2XL-5XL. Megtalálhatják nálunk a kívánságaikat a férfi és női plus size méretek iránt érdeklődők is.

Melyiket érdemes választani?

Mivel az oversize darabok eltakarják a testalkatot, nagyobbnak mutatják a ruha viselőjét. Ezzel szemben a szabásvonalaknak köszönhetően a plus size esetében optikailag előnyös a viselet. Ez persze nem azt jelenti, hogy az utóbbi kínálatában ne lennének lezser változatok.

A választás során kiemelt figyelmet kell fordítani a méretválasztásra. A kiválasztott darab ne legyen se túl bő, se pedig túl szűk. Ha nem jó, akkor a testalkat nagyobbnak fog látszani, és nem lesz előnyös a viselője számára. Emiatt pedig nem lesz stílusos az összhatás. Szóval az ideális méret megtalálásának fontos szerepe van.

Továbbá a vásárlás során arra is figyelni kell, hogy az anyagok mintája és színe is előnyös legyen. Elengedhetetlen, hogy minden egyéni igénynek megfeleljen az adott ruhadarab. Mindemellett meghatározó szerepe van a kényelemnek, a minőségnek, a funkcionalitásnak és a divatnak. Akkor jó a választás, ha minden fontos szempont érvényesül. A férfi és női plus size méretek is megtalálhatóak az oldalunkon.

Széles kínálat

Reméljük, hogy a cikkel sikerült tisztázni a témával kapcsolatos legfontosabb kérdéseket. A webáruházunkban találhatóak plus size ruhadarabok, érdemes megtekinteni a széles kínálatot. 

Amennyiben igény van rá, segítünk a megfelelő méret megtalálásában. Ha nem jó a méret, cserelehetőséget biztosítunk. Amennyiben kérdés merülne fel a rendeléssel kapcsolatban, állunk minden érdeklődő rendelkezésére elérhetőségeinken.