INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FELETT

Blog

Tippek a női fürdőruha kiválasztásához

Streetsport
Tippek a női fürdőruha kiválasztásához

A strandolást megelőző hetekben fontos feladat a megfelelő női fürdőruha kiválasztása. A cikkben sorra veszünk néhány hasznos tanácsot, amelyek segítenek a választásban. 

Az egyik legfontosabb tanács, hogy a silány minőségű változatokat kerülni kell. Ugyanis hamar tönkremennek, kifakulnak, elkopnak és elszakadnak. Olyan megbízható márka termékei mellett érdemes dönteni, mint az általunk forgalmazott Regatta, amelynek minden terméke megbízható mi

Az oldalunkon a család minden tagja találhat magának megfelelő öltözéket a strandoláshoz. Női fürdőruha, férfi fürdőnadrág, illetve gyerek fürdőruha és fürdőnadrág egyaránt található a kínálatban. Dizájn szempontjából is jól teljesítenek, a stílusos megjelenéshez is hozzájárulnak.

Női fürdőruha a kínálatunkban

Tévhit, hogy az egyszínű, fekete, egyrészes fürdőruha mindenkinek jól áll. Például a homokóra alkatú hölgyek esetében a kétrészes változat valószínűleg jobb választásnak bizonyul. Szóval számít, hogy milyen az alakunk, mit szeretnénk elrejteni, és mit szeretnénk kiemelni.

Színek tekintetében azt kell szem előtt tartani, hogy a sötétebb áranyalatú darabok optikailag kicsinyítenek, míg a világosabb változatok nagyítanak. Szóval a színek, minták kiválasztása során is körültekintőnek kell lenni.

Természetesen fontos, hogy jól érezzük magunkat a kiválasztott fürdőruhában, azonban érdemes megtalálni az arany középutat, hogy stílusos maradjon az összkép. Szóval nem érdemes olyan változat mellett dönteni, amely szó szerint mindent megmutat, és természetesen az sem feltétlenül előnyös, ha a nyaktól egészen a térdig takarja a testet.

A minőségnek fontos szerepe van

A fürdőruha kiválasztásakor azt is figyelembe kell venni, hogy milyen gyakran, és milyen körülmények között lesz viselve. Ha csupán a gyógyfürdőbe egy néhány alkalmas kezelés során, nyilván kisebb terhelésnek lesz kitéve, mint egy egész napos csúszdázás során egy élményfürdőben.

A minőségnek fontos szerepe van, ugyanis kellemetlen helyzetet teremt, ha úszás vagy csúszdázás során elszakad a fürdőruha. Az sem biztos, hogy az adott helyszínen van lehetőség egy új darab beszerzésére. Ez nemcsak a női fürdőruhák esetében igaz, hanem a férfi fürdőnadrág, illetve a gyerek fürdőruha és fürdőnadrág esetében is.

A méret is meghatározó, erre is kiemelt figyelmet kell fordítani. Fontos, hogy a kiválasztott darab ne legyen se túl szűk, se pedig túl bő. Tökéletesen passzoljon, és kényelmes viseletet biztosítson, hiszen úgy nem lehet önfeledten fürdőzni, ha állandóan azt kell ellenőrizni, hogy jól áll-e a fürdőruha.

Női fürdőruha széles választéka

A tökéletes változat megvásárlását követően arra kell törekedni, hogy növeljük az élettartamát. Érdemes minden fürdőzés után kézzel kiöblíteni, hogy ne maradjon benne szennyeződés, homok és tengeri só, ugyanis ezek nem tesznek jót az anyagnak. Ezt követően árnyékos helyen kell elhelyezni, ne a napon száradjon, ugyanis a közvetlen napsugárzás hatására kifakulhat az anyag.

Általánosságban elmondható, hogy amint lehetőség van rá, kímélő mosási programmal, kímélő mosószert alkalmazva ki kell mosni. Az öblítő használata és a centrifuga használata nem javasolt. Természetesen a pontos utasítás minden esetben a termék címkéjén található, el kell olvasni a vásárlást követően, és az azon szereplő leírást kell követni.

Folyamatosan bővülő női fürdőruha kínálattal várunk mindenkit a webáruházunkban. Szívesen segítünk, a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban elérhetőségeinken állunk az érdeklődők rendelkezésére.