INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FELETT

Blog

Milyen a tökéletes női, férfi, gyerek síruházat?

Streetsport
Milyen a tökéletes női, férfi, gyerek síruházat?

A tökéletes síruházat kiválasztása nem egyszerű feladat. Az alábbi tanácsokkal szeretnénk megkönnyíteni ezt a feladatot, hogy egyszerűbb legyen megtalálni a megfelelő női, férfi, gyerek síruházatot.

Természetesen az egyik legfontosabb szempont, hogy a kiválasztott ruhadarab dizájn szempontjából is megfeleljen a viselőjének, hiszen csak ebben az esetben fogja előszeretettel viselni azt. 

Minden női, férfi, gyerek síruházat, ami a kínálatunkban található, nemcsak a szigorú minőségi előírásoknak felel meg, hanem dizájn szempontjából is modernek és különlegesek. A széles választékban mindenki megtalálja a számára leginkább tetsző változatot, legyen szó felnőttről vagy gyerekről.

Női, férfi, gyerek síruházat a kínálatunkban

A választás során a minőségre kiemelt figyelmet kell fordítani a kabát, a nadrág, a kesztyű, a sapka és az aláöltözet tekintetében egyaránt. Ez az anyaghasználat, a gyártási technológia és a varrás szempontjából fontos. Érdemes megbízható márka terméke mellett dönteni.

A vízállóságnak is fontos szerepe van a síruházat esetében. Ezt szinte mindenhol mm-ben mérik. A ruházat vízállósága azt mutatja meg, hogy az adott anyag milyen magasságú vízoszlop nyomásának képes ellenállni. Természetesen a megfelelő vízállósághoz nemcsak az anyag minősége fontos, hanem az is, hogy a varratok megfelelően hegesztettek legyenek. 

Az olcsóbb változatok esetében érdemes azzal tisztában lenni, hogy kevésbé tartósak, szóval javasolt a megbízható márkák termékei közül választani, hiszen azok időtálló megoldást kínálnak. Az anyagok lélegzőképessége is fontos a vízállóság mellett. Ez azt mutatja meg, hogy mennyi vízpárát vagyis izzadságot tud átengedni az anyag. 

Fontos szerepe van a réteges öltözködésnek

A réteges öltözködésnek kiemelten fontos szerepe van a síelés során, hiszen ebben az esetben lehet az öltözéket mindig az adott körülményekhez igazítani. Az alsó réteg feladata a nedvesség elvezetése.

A középső réteg a megfelelő hőmérsékletet garantálja a ruházaton belül. A külső réteg pedig kiengedi a belülről érkező vízpárát, vagyis az izzadtságot, amellyel egyidőben megbízható védelmet nyújt a szél, a hideg, a hó és a nap ellen. 

Mindez az egyszerre vízálló és légáteresztő membránoknak, vagyis szövetrétegeknek köszönhető. Jó választásnak azok a síkabátok bizonyulnak, amelyek tartós víztaszító anyagból készülnek. 

Kiváló hőtartó béléssel rendelkeznek, és vízálló, ragasztott varrásokkal vannak ellátva. Továbbá síbérlettartó zsebbel, hószoknyával és gallérba rejtett, állítható technikai kapucnival is el vannak látva. Ilyenek találhatóak a kínálatunkban.

Folyamatosan bővülő választék

A síruházat kiválasztásakor figyelni kell arra, hogy jól illeszkedjen, kellően hosszú legyen. A síkabát esetében az aláöltözettel is számolni kell a méret kiválasztásakor. Természetesen a kiegészítők beszerzéséről sem szabad megfeledkezni. Be kell szerezni egy vízálló kesztyűt, amellyel könnyen lehet fogni a síbot markolatát. 

Továbbá szükség lesz néhány hosszú szárú zoknira, és egy megfelelő védelmet biztosító, meleg sapkára is. A síszemüveg is nélkülözhetetlen kellék, amely esetében fontos a jó illeszkedés, a jó fényszűrés, valamint a megfelelő látótér biztosítása.

Folyamatosan bővülő síruházat kínálattal várjuk a családok minden tagját webáruházunkban. Szállítással, fizetéssel vagy egyéb kérdésekkel kapcsolatban állunk az érdeklődők rendelkezésére elérhetőségeinken.