INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FELETT

Blog

A tökéletes gardrób alappillérei: a női nadrágok

Streetsport
2023.08.30 13:33
A tökéletes gardrób alappillérei: a női nadrágok

Ha fenntartható és sokoldalú gardróbot szeretnénk összeállítani magunknak, az alapdarabok kiválasztása rendkívül fontos. A női nadrágok szerepe ilyenkor kiemelten fontos, mert egy-egy darabot több alkalommal, rengetegféle felsőrésszel és cipővel kombinálhatunk.

 

A tökéletes női nadrágok kiválasztása tervezést, odafigyelést és kísérletezést kíván. Ha szem előtt tartod stílusodat, főbb elfoglaltságaidat, hobbijaidat és testalkatodat, könnyebb dolgod lesz ruhatárad alappilléreinek kiválasztásánál.

Ezeket a női nadrágokat ne hagyd ki!

  • Nadrágok edzéshez - az egészséges életmódra törekvés fontos részét képezi a rendszeres mozgás, így kell, hogy legyen néhány szett edzőnadrág is a ruhatárunkban.
  • Túranadrágok - tereptől és időjárástól függően válasszunk ilyet, legalább kettő legyen belőle a ruhatárban!
  • Shortok - nyáron mi mást is hordhatnánk, mint egy jól kivitelezett rövidnadrágot, más néven shortot? Kísérletezz az anyagokkal és a hosszúsággal, hogy a legelőnyösebbet választhasd!
  • Capri nadrágok - ha nem szívesen mutogatod a combjaidat, a capri nadrágok akkor is felfrissülést nyújthatnak a nyári melegben - válaszd például a Regatta capri nadrágját, mely több színben elérhető.
  • Melegítőnadrágok - otthoni viseletnek tökéletesek, de akár egy-egy laza délutánon is hordhatják őket a bevállalósabbak, vagy egy őszi kirándulás alkalmával.
  • Softshell nadrágok - a softshell anyag tartós víztaszító felülettel rendelkezik, szélálló, így akár hideg időben aláöltözettel, akár pedig önmagában is megállja a helyét egy-egy túra során.
  • Sínadrágok - az utóbbi években igencsak felkapott sport lett a síelés, mely lassacskán bárki számára elérhető. Azonban ahhoz, hogy gondtalanul élvezhessünk ezt az aktív kikapcsolódást, fontos, hogy minőségi sínadrágot hordjunk, ami nem ázik át és nem fúj be a szél rajta.
  • Short és szoknya egyben - ultra nőies és kényelmes egyben.

 

Az anyagok fontossága

Az anyagválasztás meghatározza a nadrág kényelmét és praktikumát, így a stílus mellett erre is nagy figyelmet érdemes fordítani a női nadrágok vásárlása esetén. 

A műszálas anyagok - mint például a poliészter vagy a nejlon - tartósak, strapabíróak, ám könnyen beleizzad az ember, így ezt is érdemes figyelembe venni.

A softshell anyagok a sportruházatok aduászai, a belőlük készült alsók és felsők a legjobb barátainkká válhatnak szélsőséges időjárás esetén.

A pamut mindig nyerő nyáron, mert a pamut lélegzik, nem engedi, hogy beleizzadjon az ember az alsórészbe.

Erre figyelj nadrágvásárlásnál!

A legelső szempont a méret és az illeszkedés, ezt nem szabad félvállról venni, hiszen ki akarna két percnél tovább hordani egy túl bő vagy túl szoros nadrágot? Ráadásul az öltözékünk összképén is ront, ha nem a testalkatunknak és nadrágméretünknek megfelelő alsórészt választottuk. 

Ha ez rendben van, az anyagot és a stílust a fenti fejezetek alapján gondoljuk át és válasszunk okosan. A női nadrágok tekintetében is fontos a párosíthatóság, ne vegyünk olyan stílusú vagy színű darabot, amit csak egy-egy cipővel vagy felsőrésszel tudunk hordani. 

A minőség sem utolsó! Ha nálunk vásárolsz nem kell aggódnod a kilógó cérnák, laza varrások, rosszul működő cipzárok, lógó gombok miatt. Bár egy minőségi nadrág mindig drágább, törekedj ennek vásárlására, hiszen hosszú távon megtérülő befektetésről van szó.

 

Női nadrágokkal vagy más ruhadarabokkal kapcsolatos kérdésed akadt? Írj nekünk vagy hívj minket elérhetőségeink egyikén!