INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FELETT

Blog

A természetben edzenél? Vidd magaddal a megfelelő túra-, és fitnesz felszereléseket!

Streetsport
A természetben edzenél? Vidd magaddal a megfelelő túra-, és fitnesz felszereléseket!

A természetben edzenél? Vidd magaddal a megfelelő túra-, és fitnesz felszereléseket!

A természet szépsége és a friss levegő mindig is vonzotta az embereket, a túrázás nemcsak a léleknek nyújt feltöltődést, de a testet is megmozgatja. Ahhoz, hogy kihozzuk magunkból a legjobbat, szükségünk van a megfelelő túra-, és fitnesz felszerelésekre is.

 

Süt a nap, friss levegő és oxigén vesz körül, napról napra megújul a környezet - miért nem megy mindenki a természetbe edzeni? Ha érdekel az aktív életmód, de unod az edzőtermi vagy otthoni viszonyokat, szívesen túrázol (ami közösségépítő programnak sem utolsó) és a fitnesz is a mindennapjaid része, próbáld ki!

Ehhez persze megfelelő ruházatra, valamint túra-, és fitnesz felszerelésre lesz szükséged, cikkünkben ezeket és néhány edzésformát gyűjtöttünk össze.

Túra-, és fitnesz felszerelés - a megfelelő alapok fontosak

Az első és legfontosabb a megfelelő cipő kiválasztása. Az optimális kényelem és tartósság érdekében olyan cipőt válasszunk, amely támogatja a bokánkat és megfelelő talajtapadással rendelkezik.

Ne feledkezzünk meg a megfelelő zoknikról sem, melyek csökkentik a súrlódást és hozzájárulnak a kényelmes túrázáshoz. Ruha tekintetében keressük a légáteresztő, testre illeszkedő, minőségi anyagból készült, kényelmes nadrágokat és felsőrészeket, melyeken láthatósági csíkok is vannak. Utóbbiak biztosítják, hogy ne érjen minket baleset.

Ha ezek megvannak, el is indulhatunk a kalandra, melynek során a természet lágy ölén edzhetünk és hódolhatunk kedvenc gyakorlatainknak. De ehhez további mobilis túra-, és fitnesz kiegészítők is szükségesek.

Nélkülözhetetlen sportkiegészítők túrázóknak

  • Gumiszalag - a könnyű poliészterből készült, csúszásmentes, háromdarabos gumiszalag csomag könnyen elpakolható egy kisebb táskába is, és bármikor használható erősítésre,
  • Jóga szett - milyen szép is a természetben jógázni, madárcsicsergés mellett! Szerezz be egy jógamatracot, hevedert és téglát tartalmazó szettet, hogy minden gyakorlatod elvégezhesd,
  • Telefontartó karpánt - így biztonságban lesz a készüléked,
  • Ugrálókötél - megint csak könnyen hordozható és praktikus túra-, és fitnesz felszerelés, sporteszköz,
  • Napszemüveg, esőkabát - ezek védelmet nyújtanak a változó időjárási körülmények ellen.

Hatékony edzés a természet lágy ölén

  • Válassz egy csendes és szép helyet a szabadban, ahol nyugodtan végezheted pilates vagy jógagyakorlataidat. A természetes környezetben való nyújtás és erősítés különösen élvezetes és motiváló.
  • A fent említett gumiszalag csomag vagy egy hordozható TRX szalag lehetővé teszi, hogy szinte bárhol végezhess ilyesfajta gyakorlatokat. Húzódzkodj, guggolj, húzd fel magad, erősíts!
  • Step edzést a talajkülönbségeket kihasználva, vagy padok, kőlépcsők segítségével is végezhetsz.
  • Ha van szabadtéri fitneszpark a közelben, használd ki annak ingyenes elérhetőségét és minden sporteszközét.
  • Testtömeges gyakorlatokat - tricepszdöntéseket, fekvőtámaszokat, plankelést - a természetben található elemek segítségével is végezhetsz, csak a fantáziád szab határt.

Ne felejts el bemelegíteni az elején, majd levezetni a gyakorlatokat a végén. Fontos, hogy figyelj tested jelzéseire és edzettségi szintednek megfelelően válassz gyakorlatokat és intenzitást. Mondj igent az aktív életre!

Túra-, és fitnesz felszereléssel, egyéb termékeinkkel kapcsolatos kérdéseiddel bátran keress fel minket elérhetőségeink egyikén!