Technikai leírások

Regatta ruházat anyag leírás

  X-ert Performance technológiáinak köszönhetően minden időjárási viszontagságnak megfelelő felszerelés, mely a legzordabb időjárási viszonyok közt is helyt áll. Minden alkotóeleme az outdoor szerelmeseinek igényeinek figyelembevételével lett tervezve, felhasználva minden technikai szakértelmet, hogy kiváló védelmet nyújtson a szélsőséges időjárással szemben is, kedvező áron. Eső, szél és hideg téli időjárás? X-ert az extrém kalandokra készült!
   
  Amikor mindenki a téli ruházatát hordja, az Adventure Tech-et viselők kitűnnek a tömegből. Magabiztosság, divatot-teremtő színek és fényes sportos stílus teszi derűsebbé még a legsötétebb téli napokat is, miközben szabadalmaztatott, minden időjárásnak megfelelő technológiánk elfeledteti az utálatos időjárást. Mozdulj ki ezen a télen, ezer kaland vár rád!
   
  Gyere ki és viseld az outdoor klasszikus vonalát a mindennapos téli kalandok során is, a sötét reggeli séták a kutyával, nyirkos napokon az iskolába rohanás, vagy egy üdítő vasárnap délutáni séta alkalmával, minden helyzetben kiváló viselet! Mind emellett Outdoor Classic vonalunk fantasztikus áron kínálja a Regatta technológiát.
   
  Öltözz fel melegen és érezd magad jól a városi életstílus inspirálta Heritage kollekcióba. Speciális kidolgozások, kiegészítők, gyönyörű részletek. Élvezd a természetet – még ha esik, vagy fúj, és nagyon nagyon hideg is van. A legújabb technológiákkal kifejlesztett Regatta outdoor viseletek, biztosítják a vízállóságot, légáteresztés, rugalmasságot és szélállóságot.
   
  Isotex 20000 XPT egy fokozott vízálló, lélegző és szélálló anyag. Vízállóság 20.000 mm. Lélegző képesség 15.000 mvp. Aktív, stretch formakövető anyag a nagyobb kényelem és mozgástér. Víztaszító és lélegző rendszere lehetővé teszi, hogy a belül keletkezett nedvesség kipárologjon. Tartós víztaszítással kezelt felsőrésze a nedvességet kívül tartja.
   
  Isotex 5000 Stretch egy fokozott vízálló, lélegző és szélálló anyag. Vízállóság 5.000 mm. Aktív, rugalmas formakövető anyag a nagyobb kényelem és mozgástér érdekében. Víztaszító és lélegző rendszere lehetővé teszi, hogy a belül keletkezett nedvesség kipárologjon. Tartós víztaszítással kezelt felsőrésze a nedvességet lepergeti. Kitűnő szélálló hatása a legjobb védelem a kihülés ellen.
   
  Az Isotex vízálló, lélegző, szélálló anyag, mely nagyon kényelmes viselet. Vízálló hatás, hogy a nedvesség kívül maradjon. Víztaszító és lélegző rendszere lehetővé teszi, hogy a belül keletkezett nedvesség kipárologjon. Tartós víztaszítással kezelt felsőrésze a nedvességet nem engedi át. Kitűnő szélálló hatása a legjobb védelem a kihűlés ellen. Vízállóság 5.000 mm.
   
  Isolite a Regatta vízálló és lélegző, könnyű anyaga, ami véd az eső ellen, kényelmes viselet. Vízálló hatás, hogy a nedvesség kívül maradjon. Víztaszító és lélegző rendszere lehetővé teszi, hogy a belül keletkezett nedvesség kipárologjon. Tartós víztaszítással kezelt felsőrésze a nedvességet kívül tartja. Kitűnő szélálló hatása a legjobb védelem a kihűlés ellen. Könnyű, egyszerűen csomagolható esőkabátok.
   
  Vízállóság 5.000 mm Vízálló lélegző anyag
   
  Hydrafort egyben vízálló és szélálló, megbízható védelmet nyújt a szabadtéri időjárási viszontagságok ellen
   
  Atl egy csúcs technológiéás védőréteget képez. Fokozott víztaszító-képesség – az esőcseppek leperegnek az öltözet felületéről. Szennyeződés álló – a piszok és más szennyeződések könnyebben eltávolíthatóak. Fokozott mosás-tartósság
   
  A Thermo-Guard szigetelés fejlett szintetikus szálakból készült, mely benttartja a levegőt, hogy melegen tartson a hideg vagy havas időjárás esetén is. Lágy, könnyű anyag, magas gallérral kiválló szigetelést biztosít. Gyorsan szárad, könnyen kezelhető.
   
  A Regatta Softshell XPT öltözetek mögött egy új koncepció áll, mely ötvözi a hagyományos outdoor rendszereket, ezek a legjobb viselet a legaktívabb mozgáshoz. Víz- és szélálló lélegző anyag. Polár belseje meleget és kényelmet biztosít.
   
  A Regatta Softshell ötvözi a hagyományos outdoor rendszereket, ezek a legjobb viselet a legaktívabb mozgáshoz is. Víz- és szélálló lélegző anyag. Polár belseje meleget és kényelmet biztosít.
   
  A Regatta Softshell XLT öltözetek mögött egy új koncepció áll, mely ötvözi a hagyományos outdoor rendszereket, ezek a legjobb viselet a legaktívabb mozgáshoz. Víztaszító és szélálló. Rugalmas anyaga kényelmet biztosít.
   
  Regatta csúcs stretch technológiája a széleskörű outdoor tevékenységekhez lett kifejlesztve. Aktív, rugalmas anyaga a nagyobb kényelem és mozgástér érdekében. Tartós víztaszítással kezelt felsőrésze a nedvességet kívül tartja. Gyors száradás a hideg elleni, hatékony védelem érdekében
   
  Regatta Outdoor System, magasfokú igénybevételnek ellenálló anyag, nagyszerű választás sétákhoz és más outdoor tevékenységekhez. Előmosott anyag a puhaság és kényelem érdekében. Gyorsabb száradás idő, a magasabb arányú poliészter fonalaknak köszönhetően. Nap védelem (SPF) 20-40 között, védelmet nyújt a bőrnek az ultra ibolya sugarak ellen
   
  A Thermal Balance gyapjú kiemelkedő meleget és kényelmet biztosít, ideális réteg-öltözet az outdoor felhasználások során. Puha, tartós, bolyhozódás mentes anyag , jó hő/súly arányú gyorsan száradó anyag, mely véd a hideg ellen. Páraelvezető képessége magas komfort érzetet biztosít.
   
  Symmetry anyag egyben kényelmes és praktikus viselet, tökéletes választás minden outdoor tevékenységhez. Bolyhosodás mentes, gyors száradás és könnyen kezelhető, puha érzés – extra kényelem

Dare2be technikai leírás

BODY CARBON BAMBOO
Új vonal a carbonszálas aláöltöző, 50% carbon bambusz tartalommal. Ez a technikai anyag az alábbiakat kínálja:
01/melegség
a megerősített polyester és carbon bambusz szálak briliáns hőtani sajátosságokkal bírnak.
02/gyors száradás
nagyon kevés nedvességet tart meg, amit az anyag felületéről gyorsan elpárologtat. Az anyag összetétele lehetővé teszi, hogy a nedvesség eltávozzon a testről.
04/baktérium ellenes
carbon bambusz természetes anti-bakteriális sajátosságokkal bír, ami elpusztítja a baktériumot és a szagot.
   
                                 Aquaflow
Dare2b Aqua flow rendszer az aktív mozgás ideje alatt biztosítja a re hidratáltságot.
   
OXY FLOW
Az Oxy Flow termékek kifejezetten úgy lettek kifejlesztve, hogy a levegő minél jobban tudjon cirkulálni a test és az anyag között. Hatása a tökéletes szellőzés.
   
ILUS Core technology
Az Ilus Core Stretch anyagból készült termékek nagyon sokoldalúak. Közép vagy alsó rétegnek ajánlott.
01/melegség
meleget ad anélkül, hogy nehézsúlyú anyag lenne
02/ stretch
nagyobb szabadság a mozgásban
03/ gyorsan száradó
A technikai szálak elvezetik a nedvességet a testről.
04/ a könnyebb anyag kellemesebb viselet
   
WULA
A továbbfejlesztett változata a polár anyagnak, a polár összes jó tulajdonságát tovább fejlesztve született meg a WULA
01/melegség
meleget nyújt és nagyon kényelmes
02/gyorsan száradás
a technikai szintetikus szálak elvezetik a testről a nedvességet és így száraz marad a bőr
03/ könnyűsúlyú
könnyebb anyag, kellemesebb viselet
04/ vékonyabb szál – könnyebb viselet
   
ILUS Windshell
Amikor kerékpározol, futsz, mozogsz, nem akarsz nehéz ruházatot viselni. Gyorsnak,könnyűnek kell lenned és ez az amit a Dare2b Ilus windshell biztosít neked:
01/ szélálló
az igen vékony szálakból szorosan szövött anyag nem engedi át a szelet
02/ könnyűsúlyú
könnyebb anyag , könnyebb, kellemesebb viselet
03/ szuper kicsi csomagolás
nemcsak könnyű viselet, nagyon kicsire össze lehet csomagolni,saját zsebébe összehajtható és a bringára erősíthető
04/ vízlepergetés
az anyag szennyeződés- és vízálló. Könnyű eső esetén is tökéletes.
   
Ilus hybrid windshell
01/szélálló
az igen vékony szálakból szorosan szövött anyag nem engedi át a szelet
02/könnyűsúlyú
könnyebb anyag, könnyebb, kellemesebb viselet
03/szuper kicsi csomagolás
nemcsak könnyű viselet, nagyon kicsire össze lehet csomagolni, saját zsebébe összehajtható és a bringára erősíthető
04/vízlepergetés
az anyag szennyeződés- és víztaszító. Könnyű eső esetén is tökéletes.
05/stretch
nagyobb szabadság a mozgásban
   
ILUS Softshell
Az ILUS softshell család anyagai 21. századi viseletet biztosítanak a gyors hegyi sportoknál. Az Ilus Softshell anyag kitűnő egy dermesztő szél esetén anélkül, hogy a hagyományos ruházatra jellemző túlmelegedési problémával szembesülnél.
01/szélálló
az igen vékony szálakból szorosan szövött anyag nem engedi át a szelet
02/vízlepergetés
az anyag szennyeződés- és víztaszító. Könnyű eső esetén is tökéletes
   
Ilus D-Lab softshell
01/szélálló/membrán
az igen vékony szálakból szorosan szövött anyag nem engedi át a szelet
02/vízlepergetés
az anyag szennyeződés- és víztaszító. Könnyű eső esetén is tökéletes
03/könnyűsúlyú
könnyebb anyag, könnyebb, kellemesebb viselet
   
Ared
Ared vízálló/lélegző anyag, a teljesítményfokozást kínálja. A felhasználók széles körére tervezték, a kezdőktől a haladókig. Az Ared anyag szárazon tart bármilyenmozgásnál, meleg, kényelmes. Minden Ared anyag az alábbi tulajdonságokkal bír:
01/vízálló
Dare2 Ared anyagok garantáltan kint tartják a nedvességet.
02/ lélegző
Amikor mozogsz és megizzadsz az Ared anyagok biztosítják, hogy a tested nem hűl le az izzadtságtól és kipárologtatják a nedvességet, ezáltal száraz hatást biztosít.
03/vízlepergető
minden kabát és nadrág vízlepergető kivitelben készül, így az anyagon lepereg a víz és nem tartja meg a nedvességet.
04/szélálló
amikor a szél fújni kezd egy napsütéses napon a hegyoldalban pillanatok alatt hidegre fordulhat az idő. Az Ared anyagok szélállóak, úgyhogy nem fázol.
   
Ared 3000
Ared 3000 vízálló/lélegző anyag, a teljesítményfokozást kínálja. A felhasználók széles körére tervezték. Az Ared anyag szárazon tart bármilyenmozgásnál,meleg, kényelmes. Minden Ared anyag az alábbi tulajdonságokkal bír:
01/vízálló
Dare2 Ared anyagok garantáltan kint tartják a nedvességet.
02/lélegző
Amikor mozogsz és megizzadsz, az Ared anyagok biztosítják, hogy a tested nem hűl le az izzadtságtól és kipárologtatják a nedvességet.
03/vízlepergető
minden kabát és nadrág vízlepergető kivitelben készül, így az anyagon lepereg a víz és nem tartja meg a nedvességet.
04/szélálló
amikor a szél fújni kezd egy napsütés napon a hegyoldalban pillanatok alatt hidegre fordulhat az idő. Ared anyagok szélállóak, úgyhogy nem fázol.
   
Ared 5000
Ared 5000 vízálló/lélegző anyag, a teljesítményfokozást kínálja. A felhasználók széles körére tervezté. Az Ared anyag szárazon tart bármilyenmozgásnál, meleg, kényelmes. Minden Ared anyag az alábbi tulajdonságokkal bír:
01 / vízálló
Dare2 Ared anyagok garantáltan kint tartják a nedvességet.
02/ lélegző
Amikor mozogsz és megizzadsz az Ared anyagok biztosítják, hogy a tested nem hűl le az izzadtságtól és kipárologtatják a nedvességet.
03/vízlepergető
minden kabát és nadrág vízlepergető kivitelben készül, így az anyagon lepereg a víz és nem tartja meg a nedvességet.
04/szélálló
amikor a szél fújni kezd egy napsütéses napon, pillanatok alatt hidegre fordulhat az idő. Ared anyagok szélállóak, úgyhogy nem fázol.
   
Ared 5000 stretch
ared vízálló/lélegző anyag technológia a teljesítményfokozást kínálja. A felhasználók széles körére tervezték. Az Ared anyag szárazon tart bármilyenmozgásnál, meleg, kényelmes. Minden Ared anyag az alábbi tulajdonságokkal bír:
01/vízálló
Dare2 Ared anyagok garantáltan kint tartják a nedvességet.
02/lélegző
Amikor mozogsz és megizzadsz az Ared anyagok biztosítják, hogy a tested nem hűl le az izzadtságtól és kipárologtatják a nedvességet.
03/vízlepergető
minden kabát és nadrág vízlepergető kivitelben készül, így az anyagon lepereg a víz és nem tartja meg a nedvességet.
04/szélálló
amikor a szél fújni kezd egy napsütéses napon, pillanatok alatt hideg re fordulhat az idő. Ared anyagok szélállóak,úgyhogy nem fázol.
05/stretch
Ared anyag stretch teljesen vagy stretch betétekkel ellátott, amit a stratégiailag fontos részekre helyezünk, az extra mozgásszabadság eléréséhez.
   
Ared V02 Sretch 10.000
A legigényesebb vevőinknek ajánljuk az AredV02 stretch termékeinket amely csúcsteljesítményű felsőruházat. Azok számára készült, akiknek bármilyen többletnedvesség illetve testhőmérséklet emelkedés megjelenése megváltoztatja a teljesítményét. Az extra technikai tulajdonságokkal rendelkező maximális igényeket kielégítő termékek.
01 / vízálló Dare2 Ared anyagok garantáltan kint tartják a nedvességet.
02/Extra lélegző
Ared V02 10.000mm anyag extra lélegzőséget és kényelmet biztosít még extrem nedves időjárási körülmények között is.
03/ Tartós vízlepergetés
10.000mm vízállóság. A hosszantartó tartós vízlepergetési tulajdonságnak köszönhetően minden nedvesség lepereg róla
04/szélálló
Ared anyagok szélállóak
05/stretch
Ared anyag stretch teljesen vagy stretch betétekkel ellátott, amit a stratégiailag fontos részekre helyezünk, az extra mozgásszabadság eléréséhez.
   
Ared V02 Sretch 20.000
A legigényesebb vevőinknek ajánljuk az AredV02 stretch termékeinket, amely csúcsteljesítményű felsőruházat. Azok számára készült, akiknek bármilyen többletnedvesség illetve testhőmérséklet emelkedés megjelenése megváltoztatja a teljesítményét. Az extra technikai tulajdonságokkal rendelkező maximális igényeket kielégítő termékek.
01/vízálló Dare2 Ared anyagok garantáltan kint tartják a nedvességet.
02/Extra lélegző
Ared V02 20.000mm anyag extra lélegzőséget és kényelmet biztosít még extrem nedves időjárási körülmények között is.
03/Tartós vízlepergetés
20.000 mm vízállóság. A hosszantartó tartós vízlepergetési tulajdonságnak köszönhetően minden nedvesség lepereg róla
04/szélálló
amikor a szél fújni kezd egy napsütés napon a hegyoldalban pillanatok alatt hidegre fordulhat az idő. Ared anyagok szélállóak,úgyhogy nem fázol.
05/stretch
Ared anyag stretch teljesen vagy stretch betétekkel ellátott, amit a stratégiailag fontos részekre helyezünk, az extra mozgásszabadság eléréséhez.