Ingyenes szállítás 20 000 Ft felett


Ingyenes szállítás 20.000,- felett

A Streetsport webshopban megrendelt termékeket Magyarország területén szállítjuk házhoz.

A kiszállítási díj Magyarország területén 20 000 Ft feletti vásárlás esetén DÍJTALAN,  ennél kisebb összegű rendelés esetén az alábbi szállítási díjat számítunk fel rendelésenként.

GLS csomagküldég: 1.290,-

GLS csomagpontra szállítás: 990,-

Csomagcsere: 1.290,-

A szállítási határidő a rendeléstől számított 10-15 munkanap.

A készleten lévő termékeket 2-3 napon belül szállítjuk ki.

Sajnos manchesteri raktárunkban a vírus okozta helyzet miatt csökkentett létszámban dolgoznak, így a rendelések összekészítése és kiküldése is a szokottnál lassabban halad.

Jelenleg késedelem nélkül tudunk szállítani, de sajnos az erre való tekintettel előfordulhat, hogy a szállítás több időt is igénybevehet.

A megrendelt termékeket a GLS Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között szállítják ki.

Javasoljuk, hogy munkahelyedre kérd a szállítást, amennyiben napközben nem tartózkodsz otthon. Ha sikertelen a csomag kézbesítése, a futár a szállítási címen hagyja az elérhetőségét. A magadott telefonszámon az első sikertelen kézbesítéstől számított négy napon belül van lehetőséged a futárral ismételt kézbesítési időpont egyeztetni.

Utánvétes megrendelés esetén a fizetendő összeget a kézbesítőnek szíveskedj átadni. Az összeget bankkártyával is tudod fizetni a futárnál.

Kérjük, átvételkor ellenőrizd a küldemény sértetlenségét. Amennyiben valamilyen sérülést tapasztalsz, jelezd a kézbesítőnek!

Lehetőséged van további szállítási opcióra is további térítés ellenében, hétvégi szállítás, esti szállítás 17-20 óra között, kérünk ezügyben az ügyfélszolgálatunkkal egyeztess.