Streetsport

 

 

Készülj a karácsonyra stresszmentesen!

 

 

 

Nyakunkon a karácsony, az idő viszont fogytán. Habár a karácsony a meghittségről, és a szeretetről szól, valljuk be, hogy az azt megelőző időszak közel sem szokott olyan zökkenőmentesen zajlani, mint ahogy azt mi elterveztük. Összeírtunk nektek pár tippet, hogy segítsük a Ti karácsonyi készülődéseteket is stresszmentesre varázsolni.

 

 

1. Ajándékok

Az első, és ez által az egész karácsony legnagyobb stresszforrását általában az ajándékok beszerzése okozza. Fogalmunk sincs mit vegyünk és kinek. Ráadásul decemberbe már meg se lehet mozdulni a tömegtől a nagyobb bevásárlóközpontokban. Hála Istennek, azonban az internet világában ez sem okoz fejfájást, hisz itt úgy kutathatunk a tökéletes ajándékok után, hogy nem lök fel senki közben bennünket. 

Ha igazán hatékonyan szeretnéd csinálni, és nem akarsz sok időt tölteni vele, akkor írj listát. Írd fel egymás alá, hogy kiket szeretnél megajándékozni, majd adj időt magadnak, és gondold át, hogy kinek mit szeretnél venni, vagy készíteni. Ezzel máris elkerülted az időgyilkos céltalan bolyongást a sorok között, azon gondolkozva, hogy mit vegyél. Légy tudatos! 

Ezen a hétvégén gyújtjuk meg a harmadik gyertyát az adventi koszorún. Sajnos a legtöbb webshop, köztük mi is, már nem tudjuk garantálni, a karácsony előtti kiszállítást. Azonban nincs semmi veszve! Ha követsz bennünket a Facebook-on akkor tudhatod, hogy advent minden hétvégéjére meglepetéssel készülünk számotokra. Ha még hiányzik egy-két ajándék akkor nagyon jó hírünk van számodra, hisz vannak olyan termékeink, amiket még karácsony előtt ki tudunk szállítani. Keresd a termékek képein az "azonnal elvihető" lógót! De ez még nem minden! Most a XMASNOW18 kóddal extra -10% kedvezményt kaptok, az amúgy is leértékelt termékekből. 

+1 tipp: Ha teljesen tanácstalan van, hogy mit vegyél, ajándékozz ajándékutalványt. Ezzel kiküszöbölöd, hogy valami olyat vegyél, aminek a másik nem örül, vagy nem veszi túl sok hasznát, ellenben biztos, hogy valami olyanra használja fel, amit 100%-osan tetszik neki. Itt találod: AJÁNDÉKUTALVÁNY

 

Atmos_web_version-Regatta_Christmas_2018-6182.jpg 

 

 

2. A karácsonyi menü

A karácsony elég elképzelhetetlen a karácsonyi lakomák nélkül. Azonban nem kell, hogy ez is csak egy stresszforrás legyen! Először is, gondold át mi legyen a menü. Ha megvan, akkor vedd át tételesen, és készíts bevásárló listát. Az utolsó, és legfontosabb dolog, pedig hogy nem kell mindent a saját válladra venni. Vond be a család többi tagját is! Szép ha együtt eszik a család, de együtt főzni is baromi jó móka. Teljesen máshogy fog esni a karácsonyi vacsi, ha mindenki úgy gondol az elkészült ételre, hogy ő is kivette a részét az elkészítésből. 

 

1676302915cf766bf626bccdaa52331d.jpg

 

 

3. Éld át a karácsonyt!

Tudjuk, hogy már lassan október közepétől ömlik ránk a karácsony minden üzletből, és a médiából, és teljesen rendben van, ha nincs konstans karácsonyi hangulatod egész novemberben, és decemberben. De fontos, hogy át tud élni a karácsony szellemét! Tarts én időt! Nem kell egy egész napot rá szánni, ha nincs időd. Egy délután is elég, de az csak rólad szóljon! Vegyél egy forró fürdőt, igyál egy forralt bort, nézz meg egy karácsonyi filmet, olvass el egy könyvet, csinálj valami olyat, ami kikapcsol! 

 

karácsony.jpg